Milas Spor’da yeni yönetim kurulu belli oldu

Muğla Mahalli Süper Amatör küme takımı olan Milasspor Çarşamba günü  Milas Belediye Düğün Salonu’nda olağanüstü genel kurul sonrasında yeni yönetim kurulu üyelerini seçti.

Milas Spor’da yeni yönetim kurulu belli oldu
  • 01 December 2022, Thursday 13:10

Yüksel Öcal yönetiminin iki dönemdir büyük sıkıntı yaşattığı Yeni Milasspor, bu sene de lige katılamama aşamasındayken, dışarıdan yapılan müdahalelerle ve Başkan Tokat’ın devreye girmesiyle, takım lige katılabilmişti. Ve kısa bir süre önce Yüksel Öcal, eski Divan Başkanı Cenker Çetin’e kulübü devretmişti. Ancak, Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın aktardığına ve oluşturulan Mustafa Ekmekçi ve dört arkadaşının genel kurulda verdiği bilgiye göre, devredilen evrakların, başta karar defteri olmak üzere eksik olduğu, herhangi bir gelir ve gider makbuzunun olmadığı, takımın hiç bir demirbaşının bulunmadığı, giyecek bir formanın bile olmadığı, takımın otobüsünün bile parçalanıp satıldığı, vb.  tespit edilmiş ve tutanak altına alınmış.

Bu koşullarda, spor kulüplerinin zaten artık Dernekler Masası’ndan ayrılarak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olacağı için, bu girişimler de yapılmadığından, Yüksel Öcal’ın kulübü bu şekliyle teslim etmesi sonrasında, takımın liglere katılımı için, herhangi bir gelir ve gider bağış makbuzu olmadığından, bu işlerin Belediye Başkanı ve dört Yönetim Kurulu üyesi tarafından ve bazı işadamları ve taraftarlarca yapılan yardımlarla harcamalar yapıldığı belirtilerek, bu genel kurulda oluşturulacak Yeni Yönetim Kurulu ile kulübün isminin de Milas Spor Kulübü olacağı ve yeni yönetimin, takımı neredeyse sıfırdan yeniden oluşturacağı açıklandı.

Eski üyelerin yüksek katılımıyla gerçekleştirilen toplantı sonrasında, genel kurulda, Ekmekçioğlu başkanlığındaki geçici yönetimin çabaları ve denetim kurulu raporu aklandı. Yeni yönetim kurulu oybirliği ile seçildi.

Başkan Tokat, Yeni Milasspor eski yönetiminden, kulübü getirdikleri noktanın mutlaka yargı ve sorumlu kurumlar nezdinde hesap sorulması gerektiğinin altını çizerek, bundan sonrası için de, şimdiye kadar hep olduğu gibi, takım için kaynak bulacağını, kimsenin bundan kuşkusu bulunmaması gerektiğini belirtti ve herkesi, yeni dönemde, takımın başarısı etrafında kenetlenmeye ve katkı vermeye davet etti.

 

Genel kurulda Yeni Milas Spor olan kulübün adı Milas Spor oldu. Milas Sporlu üyelerin büyük ilgi gösterdiği olağanüstü genel kurulda Milas Belediye Başkanı Avukat Muhammet Tokat yaptığı konuşmada; “Belediye Başkanı olduğum günden bu yana Milas Spor Kulübü’nü yaptığım yardımlarla ayakta kalmasını sağladım. Her zaman Milas Spor’a yardım ediyorum. Bugüne kadar kulübün ödenmeyen sigorta ve vergi borçları da var, yakında bir yapılandırma olacak, bunları da cebimden ödeyeceğim. Yeter ki Milasspor ayakta kalsın” dedi.

Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Bundan sonra, mor beyazlı ekibimize tertemiz yeni bir sayfa açıyoruz ve Milas’ın ileri gelenlerinin de Milas Spor’a yardım etmelerini  bekliyorum” dedi.

Başkanın konuşması taraftarlarca yoğun alkışlarla karşılandı ve seçimlere geçildi.

Genel Kurul sonrası yeni yönetim ve delegeler, şu isimlerden oluştu:

YÖNETİM ASİL LİSTE;  Hasan Özmen, Mehmet  Ekmekçioğlu, Cihan Solmaz, Baykan Çetin, Tuğrul Durukan, Çağlar Koban, İlhan Çimenci, Abdullah Orhan Tuna, Şener Aksu.

YÖNETİM  YEDEK LİSTE; Bekir Perçin, Mehmet  Bakbak , Hidayet  Balkaya, Serhat Abbak, İrfan Üner, Hüseyin Açar, İsmail  Özfen, Mustafa İçöz, Osman Özen.

MUĞLA A.S.K .F  DELEGE; Muhammet Tokat, Celal Devrim, Nurol Paskal

Mustafa Sezgin, Özay Sabancı, Mehmet Ekmekçioğlu, Hasan Özmen.

KONGRE SONRASI FUTBOLCULARA TATLI İKRAMI

Genel kurul sonrasında yeni yönetimle birlikte Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Spor’lu futbolcuların antrenmanını izledi. Antrenman sonrasında futbolculara tatlı ikram eden Başkan Tokat, futbolcu Enis Karakuş'a sürpriz doğum günü yaptı.

Başkan Tokat, burada da kısa bir konuşma yaparak, “Yeni yönetimin hayırlı olmasını diliyor. Takımımıza sezonun kalan maçlarında başarılar diliyorum.” Dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık