Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Süt Birliği’nden Kaymakam Böke’ye hayırlı olsun ziyareti

Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Vekili ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, Milas Süt Birliği Başkan Yardımcısı Nurettin Pinar ve Milas Süt Birliği Genel Müdürü Soner Güney ile birlikte, Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milas Süt Birliği’nden Kaymakam Böke’ye hayırlı olsun ziyareti
  • 11 March 2021, Thursday 12:22

Ziyarette, Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke’ye “Milas’a hoş geldiniz” diyerek çiçek takdim eden Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Vekili ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, Kaymakam Böke’ye yeni görev yerinde başarılar diledi.

Milas Süt Birliği’nin başarı hikâyesini, çalışmalarını, projelerini ve hem üreticiyi hem de tüketiciyi koruyan bir misyonla hizmet veren Birliğim Gıda’yı anlatan Başkan Gezgin, Birlik hakkında Kaymakam Böke’yi detaylı bir şekilde bilgilendirdi.

Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin’i ve yönetimini, üyelerini, Birlik personelini başarılarından dolayı tebrik eden Kaymakam Böke, nazik ziyaret için teşekkür ederek, Milas Süt Birliği ile uyum içinde çalışarak üretime katkı sağlamaktan, değerli üreticilere yardımcı olmaktan mutluluk duyacağını ifade etti.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis