Milas Veteriner Fakültesi Öğrencileri BUGÜN BEYAZ ÖNLÜK GİYİYORLAR

ÖNDER Haber / Şahin ŞAHİN

Milas Veteriner Fakültesi Öğrencileri  BUGÜN BEYAZ ÖNLÜK GİYİYORLAR
  • 26 October 2018, Friday 6:04

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’ne bağlı olarak bu yıl öğrenci alımına başlayan ve 45 öğrenci ile eğitim öğretime başlayan Milas Veteriner Fakültesi öğrencileri, bugün saat 14:00’da düzenlenecek törenle Beyaz Önlük giyecekler. Fakülte Dekanlığı’ndan yapılan açıklamada, öğrencilerin beyaz önlük giyme törenine tüm Milaslılar davet edildi.

26 Ekim 2018 günü yapılacak tören, saat 14:00’de eski TKİ Lojmanları olarak bilinen Milas Veteriner Fakültesi kampüs alanında yapılacak ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi orkestrası tarafından yarım saatlik bir konserle başlayacak. Daha sonra protocol konuşmaları yapılacak ve halk oyunları gösterisinin ardından “Beyaz Önlük Giymem Töreni” yapılacak. Öğrenciler, Veteriner Hekim olarak mezun olacakları için, tıpkı Tıp Fakülteleri’nde yapılan tören gibi beyaz önlüklerini giyerek, meslek hayatlarının başlangıcında, mesleklerinin sorumluluğu bilinciyle okul hayatlarını sürdürecekler.

Beyaz Önlük giyme töreni, yapılacak ikramla son bulacak.

Milas Veteriner Fakültesi’nin Dekan Vekilliğini, şu anda, Üniversite’nin rektörü olan Prof. Dr. Hüseyin Çiçek yürütüyor.  Dekanlıktan yapılan açıklamada, öğrenciler, anne-babaları ve yakınlarının da katılacağı törene tüm Milaslıları da özellikle davet ettiler. Böylelikle, Milas halkıyla Milas Veteriner Fakültesi’nin tanışması ve dayanışması hedefleniyor.

Bu tören, aynı zamanda, sürmekte olan Milas’ın Yüksek Okul programları yanısıra, Milas’ın ilk Fakültesi’nin eğitim-öğretime başlaması açısından Milas için de ayrı bir önem taşıyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık