Milas, ‘Voleybolun Yıldızları’nı ağırladı

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Milas, ‘Voleybolun Yıldızları’nı ağırladı
  • 13 September 2017, Wednesday 7:06

Milas Atatürk Spor Salonu ilk spor etkinliği olan Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvası ile kapılarını sporseverlere açtı. Geçtiğimiz ay içinde sporseverlerin hizmetine sunulan Milas Atatürk Spor Salonunda 8 il ve ilçe voleybol takımı kendi ligleri öncesinde son hazırlık karşılaşmaları için sahaya çıktılar.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvasına İzmir’den Buca Dostspor, Denizli’den Denizli Belediyespor, Aydın’dan Söke Remzi Zeytinoğlu Spor Kulübü, Aydın Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü ve Muğla’dan Yeşil Marmaris, Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor, Bodrum Doğuşspor ve ev sahibi olarak Milas Belediyespor voleybol takımları katıldılar.

A Grubu/ 1- Muğla Büyük Şehir Belediyesi Gençlikspor 2-Bodrum Doğuşspor 3-İzmir Dostspor 4- Söke Remzi Zeytinoğluspor ve B Grubu/ 1-Milas Belediyesi, 2-Yeşil Marmarisspor, 3-Denizli Belediyespor, 4- Aydın Gençlik Hizmetleri olarak 2 gruba ayrılan takımlar, 9 Eylül Cumartesi günü turnuvanın grup maçları için sahaya çıktılar. Turnuvanın klasman ve final maçları 10 Eylül Pazar günü oynandı.

Açılış

Turnuvanın ilk günü olan 9 Eylül Cumartesi günü sabah seansında oynanan 2 grup karşılaşması sonrasında turnuvanın açılış töreni için tüm takımlar sporcuları ile sahaya indiler.

Milas Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvası’nın açılış konuşmasını yapan Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm ve Spor Daire Başkanı Ali İnan, turnuvaya katılan tüm takımlara hoş geldiniz dedi ve Milas Spor Salonu ile ilgili bilgiler vererek katılımcı takımlara başarılar diledi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal marşımızın okunmasının ardından, turnuvaya katılan takımların antrenörlerine ve hakemlere katılım ve teşekkür belgeleri verildi.

İzmir’in Kurtuluşu kutlandı

Açılış Töreni sonrasında, 9 Eylül İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşu da tüm takımların sporcuları tarafından büyük bir heyecan ve coşkunlukla bayraklarla kutlandı.

9 Eylül Cumartesi günü oynanan maçların sonuçları 

Grup Maçları

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlikspor: 0 - Söke Remzi Zeytinoğluspor: 3 / Milas Belediyespor: 0 - Aydın Gençlik Hizmetlerispor: 3 / Bodrum Doğuşspor: 2 - İzmir Dostspor: 3 / Yeşil Marmarispor: 0 - Denizli Belediyespor: 3

2. Tur karşılaşmaları

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlikspor: 3 - Bodrum Doğuşspor: 0 / Milas Belediyespor: 0 - Yeşil Marmarisspor: 3 / Söke Remzi Zeytinoğluspor: 3 - İzmir Dostspor: 0 / Aydın Gençlik Hizmetlerispor: 3 - Denizli Belediyespor: 1

10 Eylül Pazar günü oynanan maçların sonuçları

Klasman Grubu

Muğla Büyük Şehir Belediyesi Gençlikspor: 3 - Milas Belediyespor: 2 / Bodrum Doğuşspor: 0 - Yeşil Marmarisspor: 3 / Milas Belediyespor: 0 - Bodrum Doğuşspor: 3 / Muğla Büyük Şehir Belediyesi Gençlikspor: 2 - Yeşil Marmarisspor: 3

Final Grubu maç sonuçları

Söke Remzi Zeytinoğluspor: 3 - Denizli Belediyespor: 1 / İzmir Dostspor: 1 - Aydın Gençlik Hizmetlerispor: 3

Üçüncülük - Dördüncülük maçı

İzmir Dostspor: 3 - Denizli Belediyespor: 1

Şampiyonluk maçı

Söke Remzi Zeytinoğluspor: 3 - Aydın Gençlik Hizmetleri: 0

Sıralama

Bu sonuçlara göre turnuvada Söke Remzi Zeytin Oğluspor Birinci, Aydın Gençlik Hizmetleri İkinci, İzmir Dostspor Üçüncü, Denizli Belediyespor Dördüncü, Yeşil Marmarisspor Beşinci, Muğla Büyük Şehir Belediyesi Gençlikspor Altıncı, Bodrum Doğuşspor Yedinci ve Milas Belediyespor Sekizinci oldular.

Ödül Töreni

9 - 10 Eylül Cumartesi ve Pazar günleri Milas Atatürk Spor Salonunda oynanan Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvasının ödül ve kapanış töreninde, turnuvada ilk dörde giren takımlara kupaları verildi. Turnuvaya katılan tüm takımların sporcularınaysa madalya verildi.

Turnuvaya katılan takımların antrenörleri, takım sorumluları ve sporcuları, Milas Atatürk Spor Salonunu çok beğendiklerini ifade ederek turnuvanın son derece başarılı bir şekilde geçtiğini söylediler.

Ödül töreninde konuşan takım antrenörleri, Milas Belediyesi’ne ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm ve Spor Daire Başkanı Ali İnan’a, Milas Atatürk Spor Salonu çalışanlarına ve Milas basınına, kendilerine gösterdikleri konukseverlik için teşekkür ettiler.

Turnuvaya katılan Yıldız Kızlar Voleybol Takımlarının sporcularına kupa ve madalyalarını Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm ve Spor Daire Başkanı Ali İnan, Milas Belediyesispor Kulübü Yöneticisi, Antrenör, Emekli Beden Eğitimi Öğretmeni Eşref Mete, Milas Belediyesi Meclis Üyesi Murat Yazar, CHP Milas İlçe Başkanı Emekli Öğretmen, Voleybol Antrenörü Suat Özcan, Spor Muhabirimiz Hüseyin Açar ve Milas Atatürk Spor Salonu Tesis Sorumlusu Özlem Aydın Küpelioğlu verdiler.

Kapanış

Turnuva sonunda Muğla Belediyesi Turizm ve Spor Daire Başkanı Ali İnan, yaptığı kapanış konuşmasında, Milas Atatürk Spor Salonunda ilki yapılan Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvasının gelecek yıllarda hem bu kategoride hem de diğer kategorilerde yapılacağını belirterek, turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür etti ve 2017 - 2018 sezonunda katılacakları resmi lig müsabakalarında başarılar diledi.

Turnuvaya katılan tüm takımların sporcularının çektirdiği anı fotoğrafı ile turnuva sona ermiş oldu ...

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık