“Milas’a çok güzel katkıları oldu”

​ÖNDER Haber -

“Milas’a çok güzel katkıları oldu”

Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları Kararnamesi ile Etimesgut Kaymakamlığına atanan Milas Kaymakamı Fuat Gürel, THK Milas Şube Başkanı Ahmet Faik Demirkol’u ziyaret ederek vedalaştı… Kaymakam Gürel’e yeni görev yerinde başarılar dileyen Başkan Demirkol, “Saygın Kaymakamımız Fuat Gürel ile görev süresi boyunca olumlu diyaloglarımız oldu. Milas’tan ülkemizin bir başak güzel yerine gidiyor. İnşallah gittiği yerde daha da başarılı olur. Kendisinin Milas’a çok güzel katkıları oldu” dedi…

Etimesgut İlçe Kaymakamlığı görevine atanan ve önümüzdeki günlerde ilçemizden ayrılacak olan Milas Kaymakamı Fuat Gürel’in veda ziyaretleri devam ediyor.

Kaymakam Gürel, veda ziyaretleri programı kapsamında Cuma günü THK Milas Şube Başkanı Ahmet Faik Demirkol’u makamında ziyaret etti.

 

“Gitmesi bizleri üzüyor”

Ziyaretten dolayı Kaymakam Gürel’e teşekkür eden THK Milas Şube Başkanı Demirkol, “90 yaşındayım, 40 yıldır THK’ya hizmet ediyorum. Atatürk’ün kurmuş olduğu bu kurumda hem THK’ya, hem diğer kuruluşlara hem de ihtiyaç sahibi insanlara faydalı olmaya çalışıyoruz. 40 yıllık görev süremde birçok kaymakamla çalışma yapma imkanım oldu. Etimesgut’a tayini çıkan saygın Kaymakamımız Fuat Gürel ile de görev süresi boyunca olumlu diyaloglarımız oldu. Milas’tan ülkemizin bir başka güzel yerine gidiyor. İnşallah gittiği yerde daha da başarılı olur. Kendisinin Milas’a çok güzel katkıları oldu. Tüm kurum ve kuruluşların yanında yeraldı. Gitmesi bizleri üzüyor” dedi.

 

“Milas’a önemli katkıları

olan bir insan”

Demirkol’un anı defterine duygu ve düşüncelerini yazdıktan sonra teşekkür eden Kaymakam Gürel, “Ahmet Amcamız THK gibi bir kurumda yıllardan beri yöneticilik yapıyor. Milas’taki kurumlara ve ihtiyaç sahibi insanlara önemli katkıları olan bir insan. Sağolsun kendisi, fırsat buldukça bizleri arar halimizi hatırımızı sorardı. İnşallah gelecek olan arkadaşımız da sizlerle güzel çalışmalar yapacaktır” dedi.

 

Diğer ziyaretler

Kaymakam Gürel ayrıca Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nurol Paskal ve yönetim kurulu üyelerini, Milas Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Sarban ve dernek üyesi gazileri, Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği’ni ziyaret ederek vedalaştı.

Bu arada, Kaymakam Gürel’in tayini nedeniyle Ören Sahil Güvenlik TCSG-3 Komutanı S. G.Sey. Astsubay Kıdemli Üstçavuş Selçuk Serbest, Milas Özel Vitamin Anaokulu Kurucusu Tamara Arslan, Milas Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Muhasebecisi Esengül Deveci ve Mikrobiyoloji Uzmanı A.Rahman Önder Kaymakam Gürel’i makamında ziyaret ederek, ilçemizde yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür edip yeni görev yerinde başarılar dilediler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık