Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas’a dev hizmet: 25 BİN M2 PARKE KAPLAMA

Milas Belediyesi çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Türkiye’nin en özel bölgelerinden olan Kıyıkışlacık Mahallesi’nde parke kaplama çalışmaları tamamlandı.

Milas’a dev hizmet: 25 BİN M2 PARKE KAPLAMA

Milas Belediyesi ilçenin tüm mahallelerine eşit ve etkin hizmet götürme kapsamında çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bölgede yaptıkları saha çalışmalarının ardından, belirlenen program çerçevesinde hizmetlerini yerine getiren ekipler yurttaşların yüzünü güldürüyor.

“25 Bin M2 Parke Kaplama Çalışması Tamamlandı”

Belirlenen program çerçevesinde Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kıyıkışlacık Mahallesi’nde 25 bin m2 parke kaplama çalışmasını tamamladı. Gerçekleştirilen çalışmayla birlikte mahallenin yolları çağdaş ve modern bir görünüme kavuşurken ekipler, parke kaplama çalışmalarının 2. etabının Zeytinlikuyu bölgesiyle devam edeceğini aktardı.

“Kıyıkışlacık Mahallemize Dev Hizmet Hayırlı Uğurlu Olsun”

Sosyal medya hesabından yapılan çalışmayla ilgili bir açıklama yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, yapılan çalışmanın bölge adına çok önemli olduğunu vurguladı. Başkan Tokat, “Kıyıkışlacık Mahallemize dev hizmet hayırlı uğurlu olsun. Milas’ımızın ve belki de ülkemizin en özel köşelerinden biri olan Kıyıkışlacık Mahallemizde tam 25000 metrekare parke taşı kaplama işimizi tamamladık. Pırıl pırıl sokaklar, tertemiz yepyeni bir Milas için aşkla çalışıyoruz. Tüm hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun…” dedi.

“Mahalle Sakinlerinden Başkan Tokat’a Teşekkür”

Bölgede uzun bir sürenin ardından yapılan en büyük çalışma olduğunu vurgulayan Kıyıkışlacık Mahallesi’nde yaşayan yurttaşlar, yapılan parke kaplama çalışmasının önemine dikkat çekti. Eski adıyla Anıtlar Kurulu, yeni adıyla Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu’nun, Milas Belediyesi’ne verdiği çalışma izniyle birlikte çalışmaların başladığını belirten mahalle sakinleri, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a hem gerçekleştirdiği ziyaretlerde gösterdiği ilgi hem de yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.   

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis