Milas’a iki madalya ile döndüler

ÖNDER Haber / Oktay ÇAYIRLI -

Milas’a iki madalya ile döndüler

Okullar arası Yıldızlar Güreş Türkiye Şampiyonası’na katılan Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi, elde ettiği başarıyla Milas’ın göğsünü kabarttı.

Yalova’da yapılan Okullar arası Yıldızlar Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Milaslı güreşçiler, elde ettikleri dereceyle ilçenin yüzünü güldürdü. Turnuvada yaptıkları başarılı müsabakalarla göz dolduran Milaslı güreşçilerden Abdullah Akdağ, 32 kg Türkiye Şampiyonu olurken, Ramazan Tekin ise 47 kg Türkiye ikincisi olma başarısını gösterdi.

Turnuvaya, Güreş Antrenörleri Bünyamin Emik ve Abdullah Aldemir nezaretinde katılan sporcuları ve çalıştırıcılarını kutlayan Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy, “Güreş, Milas’ta yıllardan bu yana en çok madalya alan sporların arasında yeralıyor. Ata sporu olması münasebetiyle halkımız tarafından da sevilen bir spor. Ben, dereceye giren ve bizleri şampiyonada temsil eden tüm sporcularımızı tebrik ederim” dedi.

İlçemizdeki sportif başarıyı artırmanın yanında amaçlarının gençleri kötü alışkanlıklardan korumak olduğunu dile getiren Ünlüsoy; “Ben buradan tüm öğrenci ve gençlerimizin velilerine seslenmek istiyorum. Lütfen çocuklarının spor yapabilmeleri için onlara destek olsunlar. Bu anlamda, İlçe Müdürlüğü olarak biz çocuklarımıza ve velilerimize destek olmaya hazırız” diyerek, herkesi spor yapmaya davet etti.

 

Ziyaretler

Şampiyonanın sona ermesinin ardından ilçemize dönen Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi Sporcuları ve çalıştırıcıları Bünyamin Emik, Abdullah Aldemir ve Mustafa Boylu ile birlikte Milas Kaymakamı Eren Arslan’ı ve ardından Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy’u makamlarında ziyaret ederek turnuva ile ilgili bilgiler verdiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık