Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milasgücü Masterlarından ziyaretler

​​​​​​​2020-2021 Spor sezonunda ilçemizi Masterler Futbol Federasyonu’nun Ege Bölgesi Liginde temsil edecek olan ve yeni kurulan Milasgücü Masterlar Futbol Takımının Koordinatörü ve kurucularından Mustafa Orcan ve Takımın Teknik Sorumluluğunu üstlenen Hasan Ali Arıkan geçtiğimiz günler içersinde Milas’ın Kurum Amirlerini makamlarında ziyaret ederek kuruluşları ve katılacakları futbol ligi ile ilgili bilgileri paylaştılar.

Milasgücü Masterlarından ziyaretler
  • 18 November 2020, Wednesday 9:50

Kurum Amirleri ziyaretlerine ilk önce Milas Gençlik ve Spor Müdürü Durmuş Tayfun Uslu ile başlayan Milasgücü Masterlerı yöneticileri daha sonra Milas İlçe Sağlık Müdürü Ergün Kırova’yı, Milas İlçe Jandarma Komutanı Zafer Öker’i, Milas 75. Yüzyıl Devlet Hastanesi Başhekimi Tarık Çubukçuoğlu’nu, Milas Bodrum Hava Limanı Emniyet Şube Müdürü Sadık Özilhan’ı ve son olarak’ta Milas Bodrum Hava Limanı İl Emniyet Müdür Yardımcısı Cihan Dalkılıç’ı ziyaret Ederek Milasgücü Mastarlarının isimleri yazılı formasını hediye ettiler.

Teşekkür plaketi verdiler

Milasgücü Masterler Futbol takımı yöneticileri son ziyaretlerini Güllük’te bulunan Erdal İnşaata yaparak şirket müdürü Hanifi Akan’a sponsorluk desteği için teşekkür plaketi ile takımın formasını verdiler.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis