Milas’ın aydınlatma direklerine bakım, onarım ve yenileme

ÖNDER Haber / Şahin ŞAHİN -

Milas’ın aydınlatma direklerine bakım, onarım ve yenileme

Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Elektrik Birimi ekiplerinin, ilçemiz genelindeki park-bahçelerle sahil şeridinde bulunan aydınlatma direklerinin bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını başlattığı bildirildi.

Milas Belediyesi Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, Fen İşleri Müdürlüğü Elektrik Birimi ekipleri, Milas genelinde bulunan park ve bahçelerdeki aydınlatma direklerinin bakım ve onarım çalışmasını gerçekleştiriyor.

Çalışmalar kapsamında arızalı armatürler ve ampul değişimi ile dekoratif aydınlatma direklerinin bakımı da yapılıyor. Ekipler ayrıca yaz sezonu öncesinde Güllük, Ören gibi ilçemizin turistik beldelerinin sahil şeridi aydınlatmalarının bakımını da gerçekleştiriyor.

Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Park, bahçe ve sahil aydınlatmalarımız geniş bir alan üzerinde bulunmakta. Bu anlamda çok fazla arızalı aydınlatma direği mevcut. Ekiplerimiz daha önceden tespit ettikleri yanmayan aydınlatma direklerinin tüm bakım ve onarımını gerçekleştiriyor. Ören ve Güllük gibi önemli turistik mahallelerimizin de sahil şeridinde bulunan aydınlatma direklerinin bakım ve onarımı sürüyor. Çalışmalarımızı yaz sezonu öncesinde tamamlayacağız” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık