Milas’ın cadde ve sokaklarına kadın eli değdi….

​​​​​​​Milas Belediyesi  Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Park ve Bahçeler birimi seralarında üretilen rengarenk mevsim çiçekleri, çalışan kadın personel tarafından cadde ve sokaklardaki yeşil alanlara dikiliyor.

Milas’ın cadde ve sokaklarına kadın eli değdi….
  • 22 April 2021, Thursday 9:43

Milas Belediyesi Park ve Bahçeler biriminde çalışan kadın personel, ilçe genelindeki cadde ve sokaklardaki yeşil alanları rengârenk çiçeklerle süslüyor. Milas Belediyesi ‘nin kendi üretimi olan rengarenk çiçekleri toprakla buluşturan kadınlar, şehrin daha güzel bir görünüme kavuşmasına katkı sağlıyor. Cadde ve sokakları çiçeklerle şenlendiren çalışmalar Milas halkından da takdir topluyor.

Kendi ürettikleri çiçeklerle ilçenin dört bir yanını her mevsim güzelleştirmek için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, Belediye mücavir alanları içerisinde bulunan yeşil  alanlar, park ve çocuk parklarının bakımı, yeni park alanlarının yapılması, cadde ve sokakların ağaçlandırılması, mevcut ağaçların bakımının yapılmasının yanı sıra kendi seralarında yetiştirdikleri çiçeklerle belediye ve diğer resmi kuruluşların bitki ihtiyaçlarının karşılanması gibi çalışmalarla hizmet verdiklerini söyledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık