Milas’ın Efeleri İstanbul BBSK karşısında sahaya çıkacak

​​​​​​​Milas Belediyespor Voleybol Takımımız TVF 1. Lig 8. hafta karşılaşmasında kendi sahasında İstanbul BBSK takımını konuk ediyor.

Milas’ın Efeleri İstanbul BBSK karşısında sahaya çıkacak

Geçen hafta Ürgüp Spor karşısında büyük bir çekişmeye sahne olan maçı 3-2’lik skorla kazanarak, üst üste 2. galibiyetini alan Milas Belediyespor bu önemli karşılaşmayı da kazanarak, galibiyet serisini 3 maça çıkarmayı hedefliyor.

Ligde 9 puanı bulunan takımımız hafta içi baş antrenör Hüseyin Düzceler yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanlarla lig sıralaması açısından büyük önem taşıyan müsabakaya hazırlandı.

27 Kasım 2021 Cumartesi günü Milas Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak olan müsabaka saat 16:00’da başlayacak.

Maçtan galibiyetle ayrılacağımıza inancım tam

Hafta sonu oynanacak olan maç hakkında konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Son haftalarda aldığımız galibiyetlerle çok önemli bir ivme yakaladık. Takımımız her geçen hafta mücadele gücünü arttırarak, daha iyi oyun ortaya koyuyor. Bu hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında da takımımızın kulübümüze ve şehrimize yaraşır bir mücadele göstererek, karşılaşmadan galibiyetle ayrılacağına inancım tam. Tüm takım ve teknik heyetimize bu önemli müsabakada başarılar diliyorum” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık