Milas’ın en eski gazetecisi TURHAN GÖRGEN’İ KAYBETTİK..

Milas’ın uzun yıllar Hürriyet Gazetesi muhabiri olarak çalışan, ses getiren pek çok habere imza atan duayen Gazetecisi Ali Turhan Görgen vefat etti.

Milas’ın en eski gazetecisi  TURHAN GÖRGEN’İ KAYBETTİK..

Görgen’in vefat haberi yakınları, sevenleri ve basın camiasını derinden üzdü.

Gazeteci ağabeyimiz Turhan Görgen, dün ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Milas Şehir Mezarlığına defnedildi.

Turhan Görgen, çok uzun yıllar, Hürriyet’in Milas muhabiri olarak çalışmış, pek çok önemli habere imza atmış ve ödüller almıştı. Uzun yıllardır aktif gazetecilikten uzak, emeklilik hayatı yaşayan Turhan abi, daha bir hafta öncesine kadar gazetecilik ruhundan hiç bir şey eksiltmeden, haber koklamış, haber yapmış, ya da bizlere yazılması gereken konuları not ettirmişti. En son haber yapılması gerektiğini belirttiği konu, Milas’ın genel tuvaletleriydi. Bu konuda uyarılara ihtiyaç olduğunu belirtiyordu.

Turhan Görgen, ilerleyen yaşına karşın motor binen, sosyal hayattan kopmamaya çalışan yapısına karşın, eşinin dört-beş yıl once yaşamını yitirmesi sonrasında, yalnızlığın zorluğundan şikayet ederdi. Her ölüm yıldönümünde de gazetemize ilan vererek, yadederdi.

Turhan abi, muhtemelen son yaşadığımız aşırı sıcakların da etkisiyle dün akşam vefat etti ve bugün sevenlerinin eşliğinde, I. Gümüşkesen Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Milas Şehir Mezarlığı’na, eşinin yanına defnedilecek.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık