Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas'ın lisanslı ilk sporcusu:

​​​​​​​“HEDEFİM MİLAS'I TANITMAK”

Milas'ın lisanslı ilk sporcusu:

Türkiye Bilardo Federasyonunca 25 Mart 8 Nisan tarihleri arasında Antalya Kemer'de düzenlenecek olan 3 Band Türkiye  Şampiyonasında Büyük Erkekler Kategorisinde ilçemizi Bilardo Sporcusu Ahmet Kaya temsil edecek.

Milas'ın ilk resmi Bilardo sporcusu olan 43 yıllık amatör ve 2 yıllıkta profesyonel Bilardo geçmişi olan sporcumuz Ahmet Kaya, Türkiye Bilardo Şampiyonası’nda ilk hedefinin Milas'ı başarıyla temsil etmek olduğunu vurgulayarak, şampiyonada  gruplardan eleme maçlarına yükseleceğini belirtti.

1964 Milas Kıyıkışlacık doğumlu Bilardo sporcumuz Ahmet Kaya, işletmesini yaptığı Milas Akademi Bilardo Salonu’nda, Antalya'da yapılacak Türkiye Bilardo Şampiyonası ve Milas'ta Bilardo sporu ile ilgili olarak gazetemiz spor muhabiri Hüseyin Açar'a açıklamalar yaptı.

Ahmet Kaya açıklamasında şunları söyledi;

"45 yıldır Bilardo oynuyorum, son 2 iki yıldır lisanslı olarak profesyonelce bu sporu yapıyorum.

Her  yıl Bilardo Federasyonunca ülkemizin farklı bölgelerinde Bilardo Şampiyonaları düzenlenmekte. Yıllarca bu şampiyonalara izleyici olarak katıldım. Bu yıl ilk kez yarışmaya sporcu olarak katılıyorum. Oldukça heyecanlıyım. Şampiyonaya Milas Akademi Bilardo Salonunda ciddi olarak hazırlanıyorum. Hedefim 1000'ne yakın sporcunun katılacağı Büyük Erkekler kategorisinde ilk 32'ye kalarak, Türkiyenin Bilardo sporunda isim yapmış sporcularıyla yarışarak, ilçemizin adını duyurmaktır.

Antalya Kemer 'de yapılacak.

3 ayaklı Türkiye Bilardo Şampiyonası’nın ilk ayağında  5 kategoride 1500'e yakın sporcu  yarışacak. Şampiyonada her kategoride ilk üçe girecek sporcular Bilardo Milli Takım sporcusu olma şansını elde edecek. Bu büyük katılımlı spor organizasyonunda Milas'ı temsil edecek tek sporcu olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum.

Milas'ta benimle birlikte 7 lisanslı Bilardo sporcusu bulunmaktadır. Bu sporcularımızı lisanlı sporcu olarak Bilardo oynamaya  yöneltmekten de ayrıca mutluluk duymaktayım.

Bilardo gençler tarafından çok sevilmektedir. Ancak ilçemizde bu spor amatörce yapılmaktadır.

Gelecek günlerde ilçemizde profesyonel lisanslı olarak Bilardo sporuyla ilgilenecek kadın ve erkek Bilardo sporcularının sayısının artması için bize düşen görevleri yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız.

Ülkemizi Bilardo sporunda başarıyla tanıtan, şöhreti ülke dışına taşmış Semih Saygıner gibi başarılı sporcularımız da Antalya'daki şampiyonada ilk 32 içersinde yarışacaklardır.

Bu  anlamda Antalya 3 Band Bilardo Şampiyonasında ilçemiz Milas adına yarışmak bana gurur vermektedir. Bu şampiyonaya Muğla'dan 5 sporcu katılmaktadır. İçlerinden sadece ben Milas doğumlu bir sporcu olarak şampiyonada yer alacağım.

Antalya Kemer'de yapılacak olan Bilardo Şampiyonasında ilk maçımı 27 Mart Cumartesi günü yapacağım.

Şampiyonaya katılmamda bana destek olan başta Belediye Başkanımız sayın Muhammet Tokat'a, sponsorum Milas Gençlikspor Kulübü As Başkanı Mylasa 48 Resturan İşletme sahibi Şafak Kaya'ya, desteklerini esirgemeyen herkese ve spor muhabiri olarak size gönülden teşekkürlerimi sunuyorum"

Başarılar Diliyoruz

İlçemiz Milas'ı Antalya Kemer'de Limra Otel'de yapılacak Türkiye Bilardo Şampiyonası’nda temsil edecek Milas'ın ilk ve tek Bilardo sporcusu Ahmet Kaya'ya katılacağı şampiyonada gazetemiz adına başarılar diliyoruz.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis