Milas’ın yıldızları yeniden kulvardalar

​​​​​​​Milas Atatürk Spor Kompleksi içersinde yer alan yarı olimpik yüzme havuzunda spor kulüplerinin yüzme eğitimleri uzun bir aradan sonra yeniden başladı.

Milas’ın yıldızları yeniden kulvardalar

Pandemi nedeniyle ara verilen, yüzme eğitimleri yarım kalan geleceğin başarılı ve yetenekli minik sporcular, yeniden havuzda suyla buluşmanın keyfini yaşıyorlar.

Pandemi kurallarına uygun olarak yüzme eğitimi veren spor kulüplerinden biri olan Milas’ın Yıldızları Spor Kulübü tecrübeli yüzme antrenörü ve Beden Eğitimi Öğretmeni Gülşah Ceylan nezaretinde küçük sporcular yüzme havuzunda hem eğleniyorlar hem de yüzme dersleri eğitimleri alıyorlar.

Salı gününden Cumartesi gününe kadar Pandemi ve hijyen kurallarına dikkat edilerek yüzme kurslarında eğitim alan küçük sporcuların aile bireyleri de sporcularına destek amaçlı eğitimler bitinceye kadar çocuklarını beklemeyi sürdürüyorlar.

Milas’ın Yıldızları Spor Kulübünde yüzme kurslarına katılmak ve kayıt yaptırmak isteyen çocukların aile bireyleri çalıştırıcı Gülşah Ceylan ile irtibata geçebilirler.

Telefon: 05384403623

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık