Milaslı Gençler için “Sporla Güçlü, Sporla Farklıyız” projesi

​​​​​​​Milas’a bağlı mahallelerde ikamet eden dezavantajlı gençlerin spora ve yaşama kazandırılması adına hazırlanan “Sporla Güçlüyüz, Sporla Farklıyız” isimli projeyle sağlıklı bireyler yetiştirilmesi hedefleniyor.

Milaslı Gençler için “Sporla Güçlü, Sporla Farklıyız” projesi

Milas Euromos Gençlik ve Spor Kulübü tarafından hazırlanan ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından onaylanan “Sporla Güçlü, Sporla Farklıyız” isimli proje hayata geçiriliyor. Proje kapsamında Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir, Milas Gençlik Merkezi Bilgisayar İşletmeni Proje Kontrolörü Hakkı Karataş, Milas Gençlik Merkezi Lideri Dilaver Durmaz,  Milas Euromos Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Turgay Güneş ile Proje Koordinatörü Dilan Can, Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke’yi makamında ziyaret ederek bilgilendirmede bulundu.

Konuyla ilgili Kaymakam Böke’ye bilgilendirmelerde bulunan Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir, amaçlarının 15-24 Yaş arasındaki gençlerin spora olan ilgisini artırmak, sosyal ve kültürel alanda yetişmiş, kendine güvenen gençler yetiştirmek olduğunu ifade ederek; “proje faaliyetleri kapsamında Kano, Okçuluk, Doğa yürüyüşü, Sportif etkinlikler ve egzersizler yer alıyor. 4 ay boyunca devam edecek olan projenin merkezi Çökertme Mahallesi olacak. Projeye 15 Haziran’da başlanılması planlanıyor. 120 gencimizle 4 ay boyunca bir arada olacağız. Gençlik Merkezi olarak biz de kontrolörlük görevimizi yerine getirerek, çalışmalara destek vereceğiz. Projeyi hazırlayan kulüp yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi.

Euromos Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Turgay Güneş ve Proje koordinatörü Dilan Can da Kaymakam Böke’yi projenin başlangıcına davet ettiler.

Milas’ta özellikle dezavantajlı gençlerin bu ve buna benzer projelere yönetilmesinin önemli olduğunu ifade eden Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, “Projeye göre çocuk ya da genç seçmek yerine bu alanda ihtiyacı olan çocuk ve gençlere ulaşmalıyız. O zaman daha başarılı olacağımızı düşünüyorum. Gençleri sporla rehabilite ederek yol almak çok önemli. Projenin başarılı bir şekilde yürütülmesi adına gençlik merkezimiz de sizlerle birlikte. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Umarım proje başarılı bir şekilde sonlanır” dedi.

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık