Milaslı Güreşçiler, ilçemizin gururu oldular

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

Milaslı Güreşçiler, ilçemizin gururu oldular

Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi sporcuları, Denizli’de yapılan Grekoromen ve Serbest stil maçlarında elde ettikleri başarılarla yine ilçemizin yüzünü güldürdü.

Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi’nde eğitim gören sporcular, elde ettikleri başarılara bir yenisini daha eklediler. Denizli’de hafta sonunda yapılan 16 yaş müsabakalarına katılan Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi sporcularından Serhat Akbulut Birinci, Ramazan Gül İkinci, Selçuk Kacabıyık ve Gökhan Kundak da Üçüncü olma başarısını gösterdiler.

Serbest stilde müsabakalara katılan Ali Koç ise Birinci oldu.

Milas’ın yüzünü güldüren sporcuları ve antrenörlerini kutlayan Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy; “Güreş her zaman ilçemizin yüzünü güldürüyor. Güreş sadece ilçemizin değil hatırlanacağı üzere yakın tarihte yapılan olimpiyatlarda da ülkemizin yüzünü güldürmüştü. Bu anlamda yine yakın bir tarihte Türkiye derecesi yapan sporcularımız var. İlçemizde oldukça sevilen bir spor dalı olan güreşte beklentimiz yine yüksek. Umarım istenen başarılar her yıl olduğu gibi bu yıl da tekrarlanır” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık