Milaslı heyetten CHP’ye ziyaret

​​​​​​​Milas Muhtarlar Derneği ile Milas Belediyesi’nin organizasyonuyla Ankara’da gerçekleştirilen ziyarete katılan muhtarlar, eşleri ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, TBMM’de CHP’nin grup toplantısını dinledi, ardından CHP Genel Merkezi’nde Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

Milaslı heyetten CHP’ye ziyaret
  • 30 June 2022, Thursday 11:35

Milas’ta görev yapan muhtarlar ve eşleri, Milas Muhtarlar Derneği ile Milas Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği etkinlikte Ankara gezisine çıktı. İlk olarak Ankara’da Anıtkabir’i ziyaret eden heyete; CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya ile yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Daha sonra ise Cumhuriyet Halk Partisi’nin grup toplantısını dinleyen heyet ziyaretlerine CHP Genel Merkezi’nde devam etti. Milaslı heyet, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Buradaki ziyarete de CHP Muğla milletvekillerinin tamamı eşlik etti. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, o anlara ilişkin fotoğrafları, “TBMM'de gerçekleştirdiği grup konuşmasının ardından Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu Milaslı muhtarlarımız ve çok değerli eşleriyle birlikte ziyaret ederek Milas'ın selamını Ankara'ya ilettik.” diyerek paylaştı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık