Milasspor ilk antrenmanını yaptı

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Milasspor ilk antrenmanını yaptı

2016 - 2017 Muğla Süper Amatör Futbol Ligi Şampiyonu ilçemiz takımı Milasspor, 2017 - 2018 sezonunun ilk antrenmanını Milas Şehir Stadyumu’nda yaptı.

Güray Ceylan’ın Teknik Sorumluluğunu üstlendiği, Mustafa İçöz ve Selahattin Tireli’nin alt yapı antrenörlüklerini yaptıkları Milasspor futbol takımının ilk çalışmasını izlemeye, Kulüp Başkanı Hasan Özmen ve yöneticiler de geldiler.

 

Milas esnafından

Milasspor’a destek geldi

6 Eylül Çarşamba günü Milas Şehir Stadyumu’nda gerçekleşen antrenman öncesinde Milas Tarihi Konak Lokantası’nda; Milasspor kulübünün eski futbolcularından Ömer Karabulut’un oğlu Hazer Karabulut’un işlettiği mekânda buluşan Milasspor futbolcularına ilk destek de yeni sezon öncesi gelmiş oldu.

Tarihi dokusu bozulmadan lokanta olarak hizmete açılan Konak Lokantası’nda verilen öğle yemeği sonrasında Milasspor Kulüp yöneticilerinden Cengiz Çeşme ve Muhammet Ali Öz, işletme sahibi Hazer Karabulut’a ve mekân personeline Milasspor’a verdikleri destek nedeniyle teşekkür ettiler.

 

Hedef Şampiyonluk

Milasspor Teknik Sorumlusu Güray Ceylan, antrenman öncesinde gazetemize yaptığı açıklamada; 2017 - 2018 sezonunda Milasspor ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Ceylan, yaptığı açıklamada, yeni sezon için oluşturdukları kadronun lig için yeterli olduğunu belirterek, alt yapıdan gelen genç sporcularımızı da bu kadronun içinde görmek için onları antrenmanlara aldığını söyledi.

Hedeflerinin önce hem kendilerini hem Milasspor taraftarlarını memnun edecek iyi futbol ve sonrasında da sezon sonu şampiyonluk olduğunu vurgulayan Teknik Sorumlu Güray Ceylan, ligde kendilerini zorlayacak tek takımın yine kendileri olduğunu söyledi.

Rakiplerini tanıyıp tanımadığı ile ilgili olarak sorulan soruyu da cevaplayan Güray Ceylan, “Lig başlamadan önce rakiplerimizle ilgili net haberleri öğrenmeye çalıştık. Ortakent ve Turgutreis takımının da lig için iyi bir kadro oluşturduklarını biliyorum, ancak geçen sezonun şampiyonu olarak Milasspor’un bu sezon da ilk hedefi önce şampiyonluk sonrasında ise BAL Ligidir” dedi.

Milasspor’un son futbolcu transferinin Beşiktaş alt yapısından yetişen ve geçen sezon Düzcespor’da forma giyen 1997 doğumlu ön libero ve stoper mevkilerinde oynayan  Oğuzhan Başaran olduğunu belirten Teknik  Sorumlu Güray Ceylan, Milasspor taraftarlarına da seslenerek, “Lig mücadelemizde bizleri yalnız bırakmayın” çağrısında bulundu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık