Milasspor Lokali’nde maç keyfi

​​​​​​​2020-2021 Futbol sezonunda ilçemizi Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde temsil edecek olan ilçemiz spor kulübü Yeni Milasspor yıllar sonra yeniden kavuştuğu lokalinde futbolseverleri maç keyfinde buluşturdu.

Milasspor Lokali’nde maç keyfi
  • 15 September 2020, Tuesday 11:24

Kulüp başkanı Öcal Yüksel ve yönetim kurlu üyelerinin gayretleriyle düzenlenen ve Milasspor’a kazandırılan Milasspor idari binası ile gelir amaçlı yapılan lokal geçtiğimiz günlerde hizmete girdi.

 Futbolseverler Milasspor Lokalinde Buluşuyor

Milasspor Kulüp Başkanı Öcal Yüksel gazetemize yaptığı açıklamada yeni sezonda Süper Amatör Küme Ligi’nde yine şampiyonluk ve BAL Ligine yükselme mücadelesi yapacaklarını belirterek, “bu mücadelede Milaslı tüm sporseverleri ve hemşerilerimizi yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Başkan Öcal Yüksel başarıda rol oynayacak en büyük kıstasın spor tesisleri ve kulübün düzenli gelirleri olması gerekliliğini vurgulayarak, “biz de bu amaçla önce Milasspor idari binası ve gelir amaçlı lokalimizi hizmete açtık ve tüm Milaslı sporseverlerden de destek bekliyoruz” dedi.

“Milasspor lokalinde futbolseverler özledikleri Süper Lig Maçlarını sosyal mesafe ve sağlık kuralına uygun olarak izleyebileceklerdir” diyen Başkan Öcal Yüksel, Süper Amatör Küme Ligi’nin başlaması kararını da beklediklerini söyledi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık