Milasspor Masterlar: 3 - Balçova Masterlar: 1

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Milasspor Masterlar: 3 - Balçova Masterlar: 1
  • 01 November 2017, Wednesday 6:30

Ege Bölgesi Masterlar Futbol Liginde ilçemizi temsil eden Milasspor Masterlar Futbol Takımı, ligin ilk maçında Milas Şehir Stadyumunda oynadığı karşılaşmada Balçova Masterlar Takımını 3 - 1 yenerek lige galibiyetle başladı.

Mor Beyaz formanın temsilcilerinin lig karşılaşmasına çok sayıda Milaslı futbolsever ve Mor Beyaz renklere gönül veren taraftarlar gelerek tribün desteği verdiler. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Hasan Özmen’in de izlediği karşılaşmada her iki takımın oynadığı iyi futbol tribünlerden alkış aldı.

Karşılaşmanın ilk yarısında konuk takım ilk gol atağını gerçekleştiren taraf oldu. Ceza sahası içinde Süleyman’ın köşeye giden topunu Milasspor Kalecisi Mustafa Orcan engelledi.

Milasspor özellikle Ramazan ile sağ kanattan geliştirdiği ataklarla etkili olmaya başladı.

Konuk takım ataklarının birinde Milasspor savunma oyuncusu Coşkun’un ceza sahası içinde elle oynamasını orta hakem es geçince konuk takım futbolcuları uzun süre hakeme tepki gösterdiler.

Maçın ilk otuz dakikasında karşılıklı ataklarla her iki takım da gol aradı. Her iki takımın açık ve süratli futbol oynaması seyir zevki adına oldukça güzeldi. Dakika 32’de Ramazan’ın kullandığı korner atışında Milasspor gole çok yaklaştı. Ceza sahasına gelen topa İlker Aysel kafayı vurdu, top yan direkten oyuna geri döndü. Dakika 35’te Balçova atağında Milasspor savunma oyuncusu Coşkun Şenol rakibini faulle durdurdu. Frikik atışını Hüseyin Kaleci Mustafa’nın uzanamayacağı üst köşeye gönderdi ve konuk takım ilk yarıyı bu gole 1-0 önde bitirdi.

Maçın ikinci yarısında Milasspor oyuna ağırlığını koymaya başladı. Kazanılan korner atışında Ramazan topu kullandı. Ceza sahası içinde İlker topa kafayı vurdu. Kaleci son anda topu tokatladı. Dönen top yine İlker’e geldi. Alt pas içinde topa vurmak isteyen İlker’e arkadan faul yapıldı ve orta hakem penaltı atışını işaret etti.

Penaltı atışında topun başına Milasspor’dan Kemal Aydeniz geldi. Şık bir vuruşla topla kaleciyi farklı köşelere gönderen Kemal, çok uzun yıllar sonra Milasspor forması ile yeniden bir gole imzasını attı ve Milasspor skoru 1 - 1 ile eşitledi.

Maçın kalan sürelerinde daha fazla topla buluşan takım Mor Beyazlı Milasspor oldu. Dakika 60’ta Kemal Ramazan paslaşmasında ceza sahası içinde topla buluşan Ramazan, kaleci Selim’in yanından topu filelerle ikinci kez buluşturdu ve skoru 2 - 1 yaptı. Maçın son saniyelerinde Ali Akın Çilek ceza sahası içinde önce savunmayı sonra da kaleciyi çalımlayarak Milasspor’un üçüncü ve son golünü attı ve skoru 3 - 1 yaptı.

Maçı attığı 3 golle kazanan ve 3 puanı cebine koyan Milasspor, maçı kazanmanın dışında geçen senenin Ege Bölgesi Şampiyonunu da yenmenin mutluluğuyla hafta sonu İzmir’de oynayacağı Aliağa karşılaşması öncesinde moral de kazanmış oldu.

Stadyum kapıları geç açıldı

Milas Şehir Stadyumunda 29 Ekim Pazar günü oynanan Milasspor - Balçova Masterlar Ege Bölgesi Lig karşılaşması öncesinde maç için stadyuma gelen her iki takımın futbolcu ve teknik heyeti, kapıların kapalı olması nedeniyle uzun bir süre stad kapılarının açılmasını beklediler.

Stad kapılarının açılmasıyla soyunma odalarına giren her iki takımın sporcuları, yaşanan bu şanssız olay sonucu üzgün olduklarını belittiler. Saat 13’te başlaması gereken karşılaşma, yaşanan bu olay sonrasında saat 13:30 da başladı.

Muğla Milasspor: 3 - İzmir Balçova Agamemnon: 1

Maçın Hakemleri- İlhan Ersin Durmuşoğlu, Murat Aydın, Uğur Tuluy

Milasspor- Mustafa Orcan, Ahmet Aktaş, Mehmet Turgay, Coşkun Şenol, Hasan Gül, Hakan Ceylan, Ali Akın Çilek, İlker Aysel, Kemal Aydeniz, Ramazan Akkoyun, Osman İskender

(Yedekler- Mert Salbaş, Kemal Daştan, Gürkan Dündar, Yusuf Tuzer, Hasan Eren, Soner Becek, Yener Pınar, Turgay Arat, Nedim Bardakçı, Hasan Ali Arıkan)

Teknik Sorumlular- Birol Erten, Erkan İşli

Balçova Agememnon- Selim Erdem, Çağan Cen, Tugay Narin, Murat Koştan, Ziver Yıldırım, Ömer Deniz, Tamer Sarı, Yaşar Demiray, Erhan Konacaklı, Hüseyin Taner, Süleyman Kovancı

(Yedekler- Hakan Kirazlı, Hasan Hamurlu, Fahrettin Kılıç, Mürsel Gülşahin, Murat Yıldız)

Teknik Sorumlular- Nazmi Uygun, Hasan Kubilay Öztu, Ahmet Bekdoğdu, Orhan Özuğurlu

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık