Milasspor Masterları ‘Spor Saati’ndeydi …

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Milasspor Masterları ‘Spor Saati’ndeydi …

Ege Bölgesi Masterlar Futbol Liginde ilçemizi temsil edecek olan Milasspor Masterlar Futbol Takımı Koordinatörü Erkan İşli, Takım Kaptanı Ahmet Aktaş ve Takımın Futbolcularından Kemal Aydeniz ile Takımın Kalecisi Mustafa Orcan’ın konuk olduğu Spor Saati, Radyo Gözlem’de 1 Kasım Çarşamba günü dinleyicileri ile buluştu.

Milasspor Masterlar Futbol Takımının kuruluş amacı ve ligdeki hedeflerinin anlatıldığı programda Spor Saati konukları, futbolculuk dönemleri ile ilgili ilginç olayları da anlatarak güzel bir program gerçekleştirdiler.

Futbol gibi, kitleleri arkasından sürükleyen bir spor dalının temsilcileri olan Milasspor Masterlar Futbol Takımının üyeleri, futbol oynadıkları dönmelerle şimdiki dönemin kıyaslamasını da yaparak, “Bizlerin döneminde futbol sadece zevk, heyecan ve şehrin temsilciliği için oynanırdı” dediler.

“Mor Beyaz renkli Milasspor’un başarısı için ter döken Yeni Milasspor’un aynı renkleri taşıyan Masterlar Futbol Takımı olarak hedefimiz hepimiz için Milas’ı katıldığımız ligde en iyi şekilde temsil etmektir” diyen Spor Saati Konukları, “Milas Masterlar Takımı ile Milas şehrine ayrı bir renk ve heyecan geldiği”ni söylediler.

Milassporlu taraftarlardan ve Milas şehrinden kendileri için lig karşılaşmalarında destek istediklerini belirten Milasspor Masterler Futbol Takımı Koordinatörü Erkan İşli, Milasspor Masterlar Futbol Takımın kuruluşu sonrasında futbol takımlarına destek veren Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a, Yeni Milasspor Futbol Takımı Başkanı Hasan Özmen’e ve tüm destekleyicilerine teşekkür etti.

1 Kasım Çarşamba günü Radyo Gözlem Spor Saati’nde dinleyiciler ile buluşan Milasspor Masterlar Takımı Ege Bölgesi Masterlar Liginde yapacakları lig mücadelesi ile ilgili olarak ayrıntılı bilgiler de vererek tüm Milaslı futbolseverleri Milas’ta oynayacakları lig karşılaşmalarını izlemeye ve tribün desteği vermeye davet ettiler.

Milas Radyo Gözlem’e ve Spor Saati programına da kendilerini tanıtma ve anlatma şansı tanıdıkları için teşekkür eden Milasspor Masterler Futbol Takımı sporcuları, 12 Kasım Pazar günü Milas Şehir Stadyumunda oynayacakları ve kendileri için çok önem taşıyan İzmir Menemen Masterler maçında tribünlerin dolmasını istediler.

Gazetemiz Spor Muhabiri Hüseyin Açar’ın hazırlayıp sunduğu ‘Spor Saati’ her Çarşamba Radyo Gözlem’de Saat 13.00 - 15.00 arası canlı yayını ile sporun ve sporcunun yanında olmaya devam ediyor ...

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık