Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milasspor Masterlerı Antalya’da

2018-2019 Spor sezonunda Ege Bölgesi Masterler Liginde kendi grubunda şampiyon olan Mor Beyazlı renklerin sahibi Milasspor Masterlerı 28 Nisan 3 Mayıs tarihlerinde Antalya’da yapılacak olan Türkiye Masterler Futbol Şampiyonası için Antalya’ya gitti.

Milasspor Masterlerı Antalya’da

Geçen sezon Antalya Masterler Futbol Şampiyonası’nda çeyrek finalde elenen ilçemiz takımı bu yıl turnuva için hedefini şampiyonluk için belirledi.

Kadrosunda tecrübeli futbolcuları olan Milasspor Masterler Takımını sezon başında çalıştıran Teknik Sorumlu Hasan Ali Arıkan’ın yerine ligin son haftalarında takımın futbolcularından Mehmet Kabak çalıştırmaya başlamıştı.

Milasspor Masterler Futbol Takımı Koordinatörü Erkan İşli gazetemize yaptığı açıklamada kadroya yapılan takviyelerle bu yıl daha da güçlendiklerini belirterek şampiyon olarak gittiğimiz Antalya’dan Milas’a yine şampiyon olarak gelmek istiyoruz dedi.

Antalya turnuvasına iyi hazırlandıklarını da söyleyen Erkan İşli Milaslı futbolseverlerin bizleri desteklediklerini biliyoruz diyerek Antalya Şampiyonasında iyi bir futbolla başarılı olacaklarına inandığını söyledi.

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis