Milas’ta evrakta sahtecilik operasyonu: 1’I polis 4 kişi tutuklandı..

Milas’ta otomobillerin şasi ve motor numaralarını değiştirerek resmi belgede sahtecilik yaptığı öne sürülen 1’i polis toplam 4 kişi, jandarmanın operasyonuyla yakalandı. 4 zanlı da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Milas’ta evrakta sahtecilik operasyonu: 1’I polis 4 kişi tutuklandı..

Milas İlçe Jandarma, Milas İstihbarat Timi, JASAT ve Muğla İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan polis memuru Mehmet Ö. eşi Gözde Ö., oğlu Kamil Ö. ve iş ortakları Emrah B. isimli şahısların işlettiği Milas’taki Baharlı Mahallesi’ndeki bir oto tamirhanesinde, “Change araç” olarak adlandırılan; araçların motor ve şasi numaralarını değiştirme işi yapıldığı bilgisi üzerine Milas Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma başlattı.

Yürütülen çalışmalarda Mehmet Ö. isimli şahsın kullandığı otomobilin plakasının orijinal plakası olmadığı da tespit edildi. Araç üzerinde yapılan sorgulamada Mehmet Ö.’nün üzerine 10, Gözde Ö.’nün üzerine ise 14 aktif tescilli farklı marka ve model 14 araç olduğu belirlendi. Oğulları Kamil Ö. isimli şahsın üzerinde de 1 bir aracın olduğu öğrenildi. 

JANDARMA BASKINIYLA YAKALANDILAR

Şahısların ikametleri ve bahse konu işletmede jandarma ekiplerince arama yapıldı. Evde yapılan aramada 15 adet araç ruhsatı, 6 adet motor numarası ele geçirildi. Operasyonda plakaları sökülmüş, motor ve şase numaraları ile oynandığı tespit edilen 20 araca el konuldu.

Operasyonda Mehmet Ö., eşi Gözde Ö. ve oğulları Kamil Ö. ile iş ortakları olduğu öne sürülen Emrah B. isimli şahıslar gözaltına alındı.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerin 4’ü de resmi belgede sahtecilik suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

 

Editör: Şahin ŞAHİN
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık