Milas’ta gol düellosu

Milas Esnafspor:3 Muğla Üniversitesi:4

Milas’ta gol düellosu

Muğla Süper Amatör Küme Ligi erteleme maçında Milas Şehir Stadyumunda kazanan Muğla Üniversitesi oldu.
Ali Cem Zorbay, Emre Can Tatlıyer ve Hasan Cebeci’nin hakemliğini yaptığı Süper Amatör Küme Ligi maçında Milas Esnafspor sahaya kalede Yiğithan Yılmaz, savunmada Hasan Özkan, Şakir Coşkun, Hüseyin Karadeniz, M.Mithat Doğramacı, orta sahada Berke Can Zenger, Volkan Çulhaoğlu, İbrahim Kargı ve ileride Volkan Demirkıran, Bekir Adıgüzel, Caner Bozkurt onbiriyle çıkarken rakibi Muğla Üniversitesi maça kalede Süleyman Çağrı Kabasakal, savunmada Semih Tok, Oğuzhan Karakoç, Berk Alacabağ, Ahmetcan Eyüpoğlu, orta sahada Özgür Köse, Utku Kalaycı, Gökhan İlhan, ileride Mahmut Ayas, Serhat Çiçek ve Tayyip Mevlüt Kara onbiriyle çıktı.
Az sayıda futbolseverin izlediği erteleme maçının ilk yarısında takımlar dengeli bir futbol ortaya koydular.
Her iki takımın gol ataklarıyla geçen ilk yarıda net gol pozisyonları bulan takım Muğla Üniversitesi oldu.
Maçın henüz başlarında ilk gol atağını konuk takım gerçekleştirdi. Serhat Çiçek’in verdiği güzel pasla Milas ceza sahasına giren Mevlüt Kara sert vurdu top üstten az farkla auta çıktı.
Dakika 14’te Milas Esnafspor atağında Volkan aşırtma bir vuruşla topu kaleye gönderdi top üstten auta çıktı.
Maçın bu dakikalarında karşılıklı ataklarla her iki takım da bulduğu net gol pozisyonlarından yararlanamadılar.
Dakika 24’te Muğla takımı geliştirdiği atakta golü buldu. Orta sahadan ileriye atılan topla Berk buluştu. Milas ceza sahasına topu kesti. Özgür’e sadece topa dokunmak kaldı ve Muğla takımı 1-0 öne geçti.
Dakika 30’da gelişen bir Milas atağında ceza sahası içerisinde top savunma oyuncusu Berk’in eline çarptı orta hakem penaltı noktasını işaret etti.
Atışı Milas takımı adına kaptan Bekir Adıgüzel kullandı ve topla kaleciye farklı köşelere gönderen Bekir maçta 1-1 lik eşitliği sağladı.
Dakika 34’te Muğla takımı net bir gol kaçırdı. Özgür ceza sahası içerisinde topla buluştu, vurdu, Milas kalecisi Yiğithan topu ayaklarıyla uzaklaştırarak mutlak bir gole mani oldu.
Bu dakikalarda konuk takım üst üste yaptığı ataklarla gol aradı. Ancak kaleci Yiğithan ve savunma gole olanak tanımadılar.
 İlk yarının eşitlikle tamamlanacağı düşünülürken dakika 44’te gelişen Milas Esnafspor atağında ceza sahasında topla İbrahim Kargı buluştu; sert ve yerden vurdu ve bu golle Milas Esnafspor ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı.
İkinci yarıya yine Muğla takımı gol atağıyla başladı. Ceza sahasında topla buluşan Özgür sert bir şutla Milas kalesine topu gönderdi. Kaleci Yiğithan başarılı bir kurtarışla golü önledi. Dakika 58’de Muğla Üniversitesi gol atağı yaptı. Serhat Çiçek asist yaptı İbrahim topla ceza sahasında buluştu. Topu tekrar Serhat’a aktardı. Serhat sert şutla kaleyi yokladı. Top Yiğithan’dan oyuna geri döndü. Muğla orta sahasından sert bir şut geldi ancak Yiğithan bu topu da kornere atarak gole imkân tanımadı.
Dakika 60’ta Muğla eşitliği sağlayan golü attı. Milâs savunmasının ofsayt diye durduğu bir pozisyonda ceza sahası içerisinde Mevlüt topla buluştu. Plase bir dokunuşla golü atarak maçta 2-2 lik eşitliği sağladı.
Dakika 72’de Muğla atağında net gol pozisyonunda kale çizgisini geçmekte olan topa Selman müdahale ederek net bir golü engelledi. Dakika 75’deMuğla Üniversitesi maçta bir kez daha öne geçti.
Semih Tok pası verdi ceza sahasında Mevlüt ilk golündeki gibi plase bir dokunuşla topu Milas kalesine gönderdi ve konuk takım 3-2 öne geçti. Dakika 79’de Milas atağında Bekir kazanılan faul atışında topun başına geçti. Sert vurdu. Muğla kalecisi Süleyman müthiş bir refleksle topu kurtararak takımı adına golü önledi.
Dakika 80’de Muğla atağında Milas ceza sahası dışından Utku son derece sert bir şutla topu kaleye gönderdi. Top üst direğe çarparak oyuna geri döndü. Dakika 84’te Esnafspor maçta yeniden beraberliği sağladı.
Gelişen bir Milas atağında konuk takım ceza sahasında kaptan Bekir, kafa ile topu altı pasa gönderdi. Caner plase bir vuruşla takımının beraberlik golünü atarak skoru 3-3’e eşitledi.
Gol sonrası her iki takım da eşitliği bozma adına gol atakları yaptılar. Maça eklenen + 2 dakika içerisinde son atakta Muğla Üniversitesinde oyuna ikinci yarıda giren Mustafa Naslıca, topu Milas ceza sahasına gönderdi. Mevlüt’e sadece topa dokunmak kaldı ve bu golle Muğla Üniversitesi maçı 4-3 kazandı. Muğla takımından Özgür 3 golle maçın en skorel oyuncusu oldu.
Kaptan Bekir Adıgüzel takımdan ayrıldı
Muğla Süper Amatör Küme Liginin erteleme maçında 11 Mart Çarşamba günü Muğla Üniversitesini konuk eden Milas Esnafspor Futbol Takımının takım kaptanlarından Bekir Adıgüzel ligin tamamlanmasına 4 hafta kala sosyal medya yoluyla yaptığı açıklama ile Milas Esnafspor Futbol Takımından ayrıldığını belirterek kalan maçlarda takıma başarılar dilediğini söyledi.
Milaslı futbolseverlere ve taraftarlara da bugüne kadar kendisine ve Milas Esnafspor’a verdikleri destekler için teşekkür ettiğini belirten Bekir Adıgüzel, Milas’ta kaldığı sürece güzel dostluklar kazandığını vurgulayarak, takımdan ayrılma sebebi ile ilgili kararı kendisinin verdiğini dile getirdi.
 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık