Milas’ta İnternet Televizyonu 7 Temmuz’da yayında..

Milas’ta  “TV 48” adı altında yayın yapacak İnternet Televizyonu’nun çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı. Dün, Milas’taki yerel gazetecilere dönük bir tanıtım toplantısı düzenleyen “TV48” yetkilileri, Milas’ta bu konuda bir eksiklik olduğunu gördüklerini belirterek, çalışmalarını hızlandırdıklarını belilrttiler.

Milas’ta İnternet Televizyonu 7 Temmuz’da yayında..

Havadis Medya’nın “TV48” adıyla 7 Temmuz itibariyle yayın hayatına başlayacağını belirten şirket yetkilisi Zahide Kuş, aslında bütün hazırlıklarının ve teknik altyapılarının istendiği zaman uydu yayınına geçebilecek şekilde hazırlandığını belirterek, “ancak uydu aylık kiraları çok astronomik. Biz, öncelikle, 7 Temmuz itibariyle internet TV kanalı olarak yayına başlayacağız. Sistemimizi oturttuktan sonra da istediğimiz zaman uyduya geçebileceğiz. Bütün sistemimiz buna göre hazırlandı. Ayrıca naklen yayın aracımız da hazır. İnternet olan her yerden canlı yayın yapabilecek durumdayız” dedi.

Çalışmalarında Milaslı yerel gazete ve gazetecilerden büyük destek göreceklerini düşündüklerini belirten Zahide Kuş, sabah ve akşam programlarında, özellikle yerel günlük gazetelerin ekrana yansıtılarak haberlerini vermeyi düşündüklerini, bunun dışında bütün gazeteci arkadaşların istedikleri konularda program yapabileceklerini de belirtti.

Daha sonra, gazetecilere, hazırlanan stüdyolarını, kameraları ve yayın odasını da tanıtan Zahide kuş, “hepinizin destek ve katkılarını bekliyoruz” dedi. Toplantı, hayırlı olsun ve başarı dilekleriyle son buldu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık