"MİLAS'TA KURUMLAR ARASI İŞBİRLİĞİ VE DİYALOG SÜRECEK"

    Milliyet Gazetesinin Ege ekinin Yazıişleri Müdürü Aslı Öktener'e birer röportaj veren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Milas'ta kurumlar arası işbirliği ve diyaloga önem verdiklerini belirterek "Milas'ta kurumlar arası işbirliği ve diyalog sürecek" dediler.

Milliyet Gazetesinin Ege ekinin Yazıişleri Müdürü Aslı Öktener Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer'i ziyaret ederek bir röportaj yaptı. Milas'ın ekonomik potansiyeli, MİTSO'nun faaliyetleri ve almış olduğu coğrafi işaretler, coğrafi işaretli ürünlerin Milas ekonomisine ve üreticilere etkileri ve katkıları gibi konularda sorular yönelten Aslı Öktener, daha sonra MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ile birlikte Uzunyuva Arkeolojik sit alanı ve Hekatomnos Anıtmezarı ile bu alandaki Milas halıları müzesini gezdi.

ASLI ÖKTENER MİLAS BELEDİYESİNDE...

Milliyet Ege'nin Yazıişleri Müdürü Aslı Öktener, daha sonra MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ile birlikte Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat'ı ziyaret ederek  belediye çalışmaları hakkında bir röportaj yaptı.
Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer; Aslı Öktener'e verdikleri röportajlarda Milas'taki kurumlar arası diyalog ve işbirliğinin önemini vurguladılar ve Milas'ın bir tarih ve kültür şehri olduğunu ifade ettiler.
 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık