Milas’tan da Ekrem İmamoğlu'na destek mesajları geldi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Erzurum'da miting sırasında yaşadığı taşlı saldırıya Milas’tan da tepki gösterildi. Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Gürsel İnce ve Gelecek Partisi Milas İlçe Başkanı Murat Sodra sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla İmamoğlu'na destek verdi.

Milas’tan da Ekrem İmamoğlu'na destek mesajları geldi

Destek mesajlarında Ekrem İmamoğlu'na yönelik provokasyona tepki gösterilerek, birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Başkan Gürün mesajında; “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu'na yapılan saldırıyı kınıyor, kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Sağduyuyu elden bırakmadan seçim sürecini devam ettirip, barış kardeşlik, sevgi demeye devam edeceğiz.

Anadolu'nun kadim şehri, sevgi, kardeşlik diyarı Erzurum'a bu ayıbı yaşatanlar utansın.” Derken, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ise “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayımız Sayın #Ekremİmamoğlu’na Erzurum'da yapılan çirkin saldırıyı ve yaşananlara göz yuman tüm yetkilileri şiddetle kınıyorum.” Dedi.

PARTİ BAŞKANLARI DA SALDIRIYI SERT BİR DİLLE KINADI

CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, “Erzurum’da, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayımız Ekrem İmamoğlu’na yönelik yapılan saldırıyı kınıyoruz.

Bu saldırı, ülkenin siyasi iklimini kin ve nefret üzerine kuranların eseridir!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu giderayak bu cennet vatanın güzel insanlarını Hüdepar partisi denen terör örgütü uzantısını kullanarak birbirine düşürmeye çalışıyor yaptığı açıklama bunun göstergesi…. Sayın Soylu az kaldı adalet önünde yargılanacaksın …

BİZİM ANLIMIZ AÇIK BAŞIMIZ DİK TERÖR ÖRGÜTÜ İLE YASAL BAĞI OLAN BİR PARTİ DENEN HÜDA-PAR SİZİN LİSTELERİNİZDEN NASIL ADAY OLUR … Sayın BA-KAN SOYLU

Güzel memleketime bolluğu bereketi 85 milyonu kucaklayan ayrıştırmayan sarayda değil ÇANKAYA köşkünde mütevazi bir hayat yaşayacak olan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ‘nu gönderip halkın iktidarını hep birlikte kuracağız…

Ne yaparsanız yapın bu ülkeye barışı ve huzuru getireceğiz!” derken,  İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Gürsel İnce ise “İstanbul Belediye Başkanımız ve Millet İttifakımızın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu’na, Erzurum mitingi sırasında yapılan saldırıyı kınıyoruz.

İYİ Parti olarak, bu tip çirkin saldırıların arkasında ne tür kirli düşünceler olduğunun farkındayız. İktidara yürüdüğümüz bu süreçte, halkımızı bu tarz provakatif eylemlere itimat etmemeleri konusunda uyarıyor; Halkımızın gereken cevabı, 14 Mayıs’ta vereceğini tekrar hatırlatmak istiyoruz.”

 

Son olarak Gelecek Partisi Milas İlçe Başkanı Murat Sodra  da “Seçimi kazansanız da, kaybetseniz de bu utanç size yeter. Seçimde sizin olsun, sandıkta sizin olsun.” Dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık