Millet İttifakı Muğla temsilcilerinden sandık çağrısı

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri öncesi, CHP’nin belediye başkanları ve Muğla milletvekilleri ortak bir çağrı yaparak, “Vatanını seven sandığa gelsin” derken İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun da ‘Türkiye ve Muğla İçin Karar Ver!’ başlığı ile seçmenlere oy ver çağrısında bulundu.

Millet İttifakı Muğla temsilcilerinden sandık çağrısı
  • 24 May 2023, Wednesday 11:55

Muğla’da, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Millet İttifakı milletvekilleri, belediye başkanları ve CHP İl Başkanı sandık çağrısı yaptı. 14 Mayıs'ta yapılan 28. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) genel seçimi ve Cumhurbaşkanlığı ilk tur seçiminde, Muğla genelinde 79 Bin 089 kişi sandık başına gitmemişti.

2. turda katılımı artırmak amacıyla çalışmalarına hız veren CHP'liler, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Orman Gürün’ün sosyal medya hesabından "Vatanını seven sandığa gelsin. Demokrasi ve adalet kazanacak, Türkiye kazanacak!" notuyla paylaşılan video ile vatandaşlara mutlaka sandığa gitme çağrısında bulundu. İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun da sosyal medya hesaplarından “Bu ülke senin, vatanına sahip çık!” çağrısında bulundu.

Sosyal medya hesaplarında paylaşılan videoda ise, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat,  Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 28. Dönem Muğla milletvekilleri Cumhur Uzun, Gizem Özcan, Süreyya Öneş derici ve Selçuk Özdağ, CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol ile Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Orman Gürün, vatandaşlara ‘vatanını seven sandığa gelsin’ çağrısında bulundular.

İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun, ‘Türkiye ve Muğla için karar ver!’ başlıklı paylaşımda “Türkiye dünyanın sığınmacı kampı olmasın, Türk milliyetçiliğini hiç kimse ayaklar altına alamasın, bölücü terör örgütü PKK ve diğer terör grupları ile kimse pazarlık yapamasın, devlete FETÖ gibi ihanet çeteleri sızamasın, adam kayırmacılık ve kamuda israf bitsin, Muğla'nın cennet köşeleri yağmalanmasın, diyorsan; Millet İttifakı'nın adayı Sayın KEMAL KILIÇDAROĞLU'na oy ver! Bu ülke senin, vatanına sahip çık!” derken, Osman Gürün ise CHP’liler tarafından ortak hazırlanan videoda, “Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında ülkemize adaleti, demokrasiyi ve huzuru getirmek için vatanını seven sandığa gelsin” ifadelerini kullandı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık