Milletvekili Demir, muhtarlarla toplandı

​​​​​​​Dün saat 15:00’de, AKP Muğla Milletvekili M.Yavuz Demir, Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda Milaslı muhtarlarla buluştu.

Milletvekili Demir, muhtarlarla toplandı

Yanında Milas Kaymakamı Eren Arslan, İl Sağlık Müdürü İskender Gencer ve İl Tarım Müdürü Barış Saylak’la birlikte muhtarlarla buluşan Yavuz Demir, “burada sadece devlet temsilcileri var değil mi?” diyerek, bunun bir parti toplantısı olmadığını belirterek başladığı konuşmasında, “Sanırım 6-7 aydır buluşamamıştık, yine en son burada görüşmüştük” dedikten sonra, kendisinin de pek çoğunun pek çok yerinde katkısı bulunduğunu belirttiği yapılan kimi özetleyerek başladı.

Bu düzlemde, Yeni Milas Devlet Hastanesi’nin açıldığını belirten Demir, Muğla’nın ilk ve tek Organize Sanayi Bölgesi’nin de bitmek üzere olduğunu belirtti. Bunun üzerine Kaymakam Eren Arslan, “%99’u bitmiş durumda, küçük birkaç iş var. Onların tamamlanmasıyla, 54 sanayi parselimiz için önümüzdeki ayın sonlarında noter huzurunda kura çekimini yaparak, yatırımcılara arsalarını teslim edeceğiz. Üstelik, bir o kadar daha sanayici yer almak için sıra bekliyor. Yasaya göre ancak OSB’yi tamamladıktan sonra genişletme yapabiliyoruz, şimdiden hazırlıklarımıza başladık, 1 hektarlık alanı daha OSB’ye katarak bir o kadar daha yatırım alanı oluşturmayı planlıyoruz” dedi.

Baharşı Kavşağı’nın uzun uğraşlar sonucu tamamlanarak hizmete girdiğini belirten Demir, Akgedik Barajı’ndan da Milas’a içme suyu getirecek tesisin boru döşeme işlerinin devam ettiğini, belediyemizin de büyük katkılarıyla Milas’ın 50 yıllık su sorunun olmayacağını belirtti.

Toplu Konut’un hangi aşamada olduğu konusunda Kaymakamın bilgilendirmesi sonrası, Milletvekili Demir, bundan sonrasının da geleceğini, bir 100 konut, yetmezse bir 100 konut daha ilave edilebileceğini belirtti.

Yeni Milas Devlet Hastanesi’nden sonra yeni yatırımların da olacağını belirterek sözü İl Sağlık Müdürü İskender Gencer’e verdi. İskender Gencer, eski Devlet Hastanesi’nin Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi olarak düzenleneceğini, aynı hastanenin bir bölümünü de Huzurevi olarak hizmete sokmayı planladıklarını, ama burası olmazsa, Topbaşı’ndaki yerde Huzurevi’nin yapılacağını belirtti. Ayrıca, şimdi yıkılan en eski hastanenin olduğu yerde 9 Aile Hekimi için bina ile 112 Merkezi ve İlçe Sağlık Müdürlüğü hizmet binasının yapımının yakında başlayacağını söyledi. Gencer, ayrıca, Muğla Sıtkı Koçman üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne Milletvekili Yavuz Demir’in girişimleriyle iki anjiyo ünitesinin kurulduğunu, PED cihazının yerinin hazırlandığını, cihazın yakında geleceğini, ayrıca sadece özel hastanelerde bulunan Radyoterapi merkezinin de yakında hizmete gireceğini belirtti. Ayrıca Muğla’da Tüp Bebek Merkezi’nin açıldığını ve Çocuk Yoğun Bakım Merkezi’nin de hizmete girdiğini söyledi.

Daha sonra, yapılacak olan yeni Spor tesislerinden, göletlere kadar pek çok yapılan ve yapılmakta olan işleri saydı.

Daha sonra Muhtarlara söz veren Yavuz Demir’in muhtarlar buluşması, Kaymakam ve bürokratların ayrılması sonrasında da parti buluşması olarak devam etti.

Kürsüye, Yavuz Demir’in yanına AKP Milas İlçe Başkanı Emin Çelik, Yönetim Kurulu üyeleri Pamir Barut ve Ejder üstek gelerek, muhtarlarla görüşmeye devam ettiler.

Gazetemiz yayına hazırlandığı sırada toplantı devam ediyordu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık