‘Milliyetçi Türkiye’ Konseri 10 Mayıs’ta!

ÖNDER Haber / Şahin ŞAHİN -

‘Milliyetçi Türkiye’ Konseri 10 Mayıs’ta!

Milas Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen “Milliyetçi Türkiye” adlı konser programının, Milas Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından yapılan faaliyetler ve hayata geçirilen projelere destek amacıyla gerçekleştirileceği bildirildi.

10 Mayıs 2017 Çarşamba akşamı saat 20’de Milas Açık Hava Tiyatrosu’nda yapılacak olan etkinlikle ilgili bir açıklama yapan Milas Ülkü Ocakları Başkanı Hayrettin Gönül, “Türk gençliğine ve Teşkilatımıza hizmet yolunda yorulmadan, yılmadan çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Gençliğimize yönelik projeler, Madde bağımlılığı ile aktif mücadele, Eğitim hususunda çalışmalar, Sosyal faaliyetler ve Sosyal sorumluluk projeleri ile Teşkilat olarak aktif, faal çalışmalarımıza her geçen zamanda yenilerini eklemek için çabalarımız yoğun şekilde sürmektedir. Ülkü Ocakları her şeyden önce bir gönül seferliği hareketidir. Gönülden gelen aşk, yürekte vuran sevda, ruhumuza yansıyan Bayrak ve Vatana sadakat tartışmasız bir duruş halidir. Türk Milliyetçileri ve Aziz Türk Milleti, dünden bugüne bu duruş ile hayat bulmuş, bağımsızlığından ve sevdasından asla vazgeçmemiştir.

Bu güçlü ruh halinin, hayata geçirecek olduğumuz projeler ile Milas’ta daha da canlanması ve gönül seferberliğinin birliğe ve dirliğe vesile olması düşüncesi ile Milas Ülkü Ocakları projelerimiz yararına, Sanatçımız Ali Kınık ve Şair/Yazar Yüksel Çetin Tokdemir’in sunum ve katılımları ile ‘Milliyetçi Türkiye’ adlı konserimiz gerçekleşecektir” dedi.

Konsere katılarak destek vermek isteyen vatandaşların 0 534 208 4368, 0 534 526 23 69, 0 544 402 4451 nolu telefonlarla iletişim kurabilecekleri veya bizzat Milas Ülkü Ocakları’ndan bilet temin edebilecekleri belirtildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık