“Minik sporcuların oynadığı güzel futbolu çok beğendim”

Milas Erginspor Kulübü Spor Koordinatörü, uzun yıllar Milas Dörtyol Gençlikspor ve Milas Erginspor kulüplerinde yönetim kurulunda görev yapan 65 yaşındaki Zarife Turgut, Bodrum 1925, Muğlaspor U14 takımlar hakkında değerlendirmede bulundu.

“Minik sporcuların oynadığı güzel futbolu çok beğendim”

Geçtiğimiz hafta sonu Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda oynanan Mahalli U14 Ligi Play-Off  müsabakasında oynadıkları güzel futbolla beğeni  toplayan Bodrum 1925 ile Muğlaspor U14 takımları hakkında Turgut  gazetemize şunları söyledi:

“Uzun yıllardan beri Milas Dörtyol Gençlikspor ve Milas Erginspor takımlarında yetenekli genç sporcuların arasında yer aldım. Bugüne kadar bir çok sporcuyu çalıştırdım. Bazılarının yetişmesinde katkım oldu. Geçtiğimiz hafta sonu Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda oynanan ve 1-1 sona eren Bodrum 1925 U14 takımı ile Muğlaspor U14 takımları arasındaki müsabakayı takip ettim. Her iki takımda çok yetenekli, gelecek vaad eden sporcuları sevinerek gördüm. Minik sporcuların oynadığı Play-Off müsabakasını keyifle izledim. Herkes ileride görecek.  Her iki takımdaki yetenekli sporcuların bir çoğu ileriki  yıllarda profesyonel takımların bazılarında yer alacaktır diye düşünüyorum. Gerek Muğlaspor, gerekse Bodrum 1925 spor takımlarını böyle yetenekli sporcuları Muğla futboluna kazandırdıkları için teşekkür ediyorum.”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık