Minikleri sevindirdiler

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Minikleri sevindirdiler

Milaslı Fenerbahçeliler Grubu, geçtiğimiz hafta içinde Milas Havva Ersoy Anaokuluna söz verdikleri basketbol potalarını Okul Müdiresi Berrin Anakaralı’ya teslim ettiler.

Basketbol potalarının teslimi için Havva Ersoy Anaokuluna giden Milaslı Fenerbahçeliler adına bir konuşma yapan grup temsilcisi Hasan Tuzla, “Milas’ta Fenerbahçeliler Grubunun varlığını yaptığımız ve katıldığımız çeşitli etkinliklerle duyurmanın büyük keyfini yaşıyoruz” dedi.

“Milaslı Fenerbahçelilerin sadece maç izleyen, maça giden veya spor etkinlikleri içerisinde yer alan bir grup olmadığını yapmış olduğumuz farklı etkinliklerle duyurduk” diyen Tuzla, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bugün de bu güzide okulumuzun minik öğrencilerini, sevgili çocuklarımızı sevindirmek için geldik. Onlara taşınabilir basketbol potaları getirdik. Çocuklarımızın yüzlerindeki sevinç, bizim sevincimiz ve mutluluğumuzdur. Her zaman onlara destek vermeye hazırız.”

 

Teşekkür

Milas Havva Ersoy Anaokulu Müdiresi Berrin Ankaralı da, yaptığı konuşmada, “Milaslı Fenerbahçelilere öğrencimiz ve okulumuz adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Basketbol potalarının teslimi sonrasında minik öğrenciler ve okul yöneticileri ile günün anısına bir fotoğraf çektiren Milaslı Fenerbahçeliler, Milas’ta etkinliklerimiz yıl içerisinde devam edecektir diyerek öğrencilere veda ettiler.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık