Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

MİTSO Başkanı Reşit Özer: “İZMİR OLİVTECH FUARINA RENK KATTIK, MİLAS'I EN İYİ ŞEKİLDE TANITTIK”

İzmir'de 26 / 29 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Olivtech Fuarında sergilediği gösterilerle fuara renk katan Milas Ticaret ve Sanayi Odası hedefine ulaştı. Fuarı ve sonuçlarını değerlendiren MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit "MİTSO olarak İzmir'deki fuara renk kattık, iz bıraktık. Üyelerimiz birbirinden kaliteli zeytinyağlarını sergilediler ve ihracat için birçok ülkeyle görüşme yapıp bağlantılar kurdular" dedi.

MİTSO Başkanı Reşit Özer:  “İZMİR OLİVTECH FUARINA RENK KATTIK, MİLAS'I EN İYİ ŞEKİLDE TANITTIK”
  • 01 June 2022, Wednesday 8:51

            MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, İzmir fuarının Türkiye'nin ilk ve tek AB coğrafi işaretli zeytinyağı olan Milas zeytinyağının tanıtımı için çok başarılı geçtiğini belirterek " Standımızda coğrafi işaret etiketi almayı başarmış zeytinyağı markalarımız çok başarılı tanıtımlar yaptılar. Rus, Kanadalı, İsrailli, Ürdünlü, Bulgar alıcılar tadımlar yaptılar ve Milas zeytinyağının lezzetinden, kalitesinden çok etkilendiler. İletişim bilgilerini aldılar. Satış bağlantıları yapıldı. Sanırım yakın zamanda Milas zeytinyağı bu ülkelerde de raflarda yerini alacaktır. Bu durum hem bizim başarılı bir tanıtım yaptığımızın bir kanıtı olarak görünüyor, hem de zeytinyağı üreticilerimizin yağlarının kalitesinin ne kadar beğenildiğini ortaya koyuyor. Sonuç olarak, İzmir Olivtech fuarından MİTSO olarak memnun kaldığımızı söyleyebilirim" diye konuştu.

            MİTSO'nun İzmir Olivtech Fuarında yaptığı sergilemeye destek verenlere de teşekkür eden Reşit Özer, Muğla Milletvekilimiz Suat Özan, Belediye Başkanımız Muhammet Tokat, eski Milletvekilleri İrfettin Akar ve Fevzi Topuz, eski Milas Kaymakamı ve İzmir Vali Yardımcısı Hulusi Doğan, İzmir'deki Milaslılar Derneği Başkanı Baki Öner standımıza gelerek bize destek verdiler. Ayrıca Milas Yörük Obaları Kültür Derneği ile Dibekdere'nin Milas Yöresi Davulcular ve Zurnacılar Derneği, yaptıkları halkoyunları gösterileri ve davul zurna müziği ile çok önemli katkıda bulundular. Bize bu desteği verenlere  çok teşekkür ediyorum" dedi.

            Özer, İzmir Fuarındaki tanıtımın Milas'ta artık iyice yerleşen "ortak akıl ve kurumlar arası işbirliği" ile başarıldığını da vurgulayarak "Türkiye'nin ilk ve tek AB coğrafi işaretli Milas zeytinyağımızı İzmir 10. Olivetech Fuarında tanıtmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Amacımız, başta Milas zeytinyağı olmak üzere Milas'ın coğrafi işaretli ürünlerine dikkat çekmekti. Milas'ta her zaman yaptığımız gibi yönetimimizden çalışanlarımıza, üyelerimizden zeytinyağı üreticilerimize, belediyeden muhtarlarımıza, gazilerimizden derneklerimize kadar yine güzel bir işbirliği örneği ortaya koyduk.İzmir fuarına renk kattığımızı ve dikkat çektiğimizi düşünüyorum. Milas'ı en iyi şekilde tanıttık" diye konuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık