MİTSO sanayici üyelerinin mutlaka izlemesini öneriyor:

​​​​​​​SANAYİ TESİSLERİ İÇİN SIFIR ATIK UYGULAMASI SEMİNERİ 3 KASIM'TA WEBİNAR'DA

MİTSO sanayici üyelerinin mutlaka izlemesini öneriyor:

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı ile Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu İşbirliğinde Webinar / internet üzerinden 3 Kasım 2020 Salı günü saat 14.00'te yapılacak seminerde, sanayi tesisleri ve organize sanayi bölgeleri için sıfır atık uygulaması anlatılacak. Seminer sonunda katılımcıların konu hakkında yöneltecekleri sorular da cevaplandırılacak.

Tüm oda ve borsa üyeleriyle OSB üyelerinin ücretsiz olarak izleyebileceği sıfır atık uygulaması bilgilendirme semineri http://webinar.tobb.org.tr linkinden izlenebilecek. Seminer programı; saat 14.00 - 14.30 açılış konuşmaları, 14.30 - 15.30 sanayi tesisleri ve OSB'ler için sıfır atık uygulaması paneli, 15.30 - 16.00 sorular, cevaplar şeklinde açıklandı. Seminer ile ilgili iletişim ve bilgi ve iletişim; [email protected] internet adresi ve 0 312 218 24 31 numaralı telefondan  üzerinden sağlanabilecek.

Öte yandan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, çevrenin korunması için sıfır atık uygulamasının önemini işaret ederek ilgili MİTSO üyelerinin semineri izlemesini istedi. Reşit Özer, "Hızla kirlenen bir dünyada kirliliği önlemenin ilk adımı mümkün olduğu kadar az atık üretmekten geçiyor. Özellikle sanayi tesislerinin en az atık üretmesi amacıyla başlatılan sıfır atık projesi, bu konuda çok önemli bir adımdır. Bu nedenle, özellikle sanayici üyelerimizin sıfır atık uygulaması seminerini izlemeleri hem kendileri açısından hem de çevre duyarlılığı bakımından çok önemli. İlgili üyelerimizi bu semineri izlemeye davet ediyorum" dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık