MİTSO sözleşme imzaladı: İZMİR MEDİCALPARK HASTANESİNDEN MİTSO ÜYELERİNE ÖZEL İNDİRİM

 Milas Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerinin sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanabilmesi için İzmir Ekonomi Üniversitesi Medicalpark Hastanesi ile sözleşme imzaladı. Sözleşmeye göre MİTSO üyeleri ve birinci derece yakınları Medicalpark Hastanesinden alacakları sağlık hizmetlerinden yüzde 10 ile yüzde 20 arasında indirimden yararlanabilecekler.

MİTSO sözleşme imzaladı: İZMİR MEDİCALPARK HASTANESİNDEN MİTSO ÜYELERİNE ÖZEL İNDİRİM

           MİTSO ile Medicalpark Hastanesi arasında yapılan sözleşmeye göre MİTSO üyeleri ile anne, baba, eş ve çocuklarından oluşan birinci derece yakınları,Medicalpark Hastanesindeki sağlık hizmetlerinden indirimli şekilde yararlanabilecekler. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer tarafından imzalanan ve bir yıl geçerli olacak sözleşmeye göre; MİTSO üyeleri ve 1. derece yakınlarına "hastane hizmetlerinde hastadan alınan SGK'lı fark ücreti üzerinden %10, cari (SGK'sı olmayan/kullanmayan) fark ücreti üzerinden %20 indirim uygulanacak". İlaç, tıbbi sarf malzemeleri, özellikli malzemeler ve özel sigorta katılım payı üzerinden indirim yapılmazken MİTSO üyelerine checkup panellerinde yüzde 10 indirim yapılacak.

            İzmir Ekonomi Üniversitesi Medicalpark Hastanesi Anlaşmalı Kurumlar Müdürü Derya Şahin ve Kurumsal Pazarlama Müdürü Işıl Çınar, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer'i ziyaret ederek sözleşmenin ayrıntıları hakkında bilgilendirmede bulundular. Yapılan görüşmenin ardından MİTSO üyelerine ve birinci dereceden yakınlarına indirimli sağlık hizmeti sunacak sözleşme imzalandı. Bir yıl süresince geçerli olacak özleşme, tarafların sözleşmeden çekilme talebi olmaması halinde kendiliğinden bir yıl daha uzayacak. MİTSO üyeleri Medicalpark Hastanesine başvurularında yanlarında resmi kimlik belgelerinin yanısıra mutlaka oda üyelik belgesini de bulundurmaları gerekiyor.

            MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, oda üyelerinin sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde ve indirimli olarak yararlanabilmesi için İzmir Ekonomi Üniversitesi Medicalpark Hastanesi ile sözleşme yaptıklarını belirterek "Üyelerimizin ve birinci derecede yakınlarının Türkiye'nin en modern hastanelerinden olan Medicalpark Hastanesinden indirimli şekilde yararlanabilmelerini sağlamış bulunuyoruz. MİTSO üyelerine böyle bir imkanı sundukları için Medikalpark Hastanesi yetkililerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık