MİTSO'da TSE kalite yönetim sistemi denetimi

            Milas Ticaret ve Sanayi Odasında TS EN ISO 9001-2015 Kalite Yönetim Sistemi standardı çerçevesinde gözetim tetkiki yapıldı. TSE İzmir Belgelendirme Müdürlüğünden Başaraştırmacı Gökhan Koray tarafından yapılan denetimde MİTSO'nun uygulamalarının TS EN ISO 9001-2015 Kalite Yönetim Sistemi standartlarına uygunluğu gözden geçirildi.

MİTSO'da TSE kalite yönetim sistemi denetimi

            TSE İzmir Belgelendirme Müdürlüğünden Başaraştırmacı Gökhan Koray; MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Genel Sekreter Kazım Sarıoğlu ve oda çalışanları ile yaptığı toplantıda, yapılan çalışmada; yönetim sistemi tetkikleri, yönetim sistemi uygunluğunun tayini, uygulanabilir kanun, mevzuat ve sözleşmede belirtilen konuların karşılandığına dair yönetim sistemi yeterliliğinin ve etkinliğinin değerlendirilmesi ve yönetim sisteminin potansiyel geliştirilebilir alanlarının tayin edilmesinin amaçlandığını bildirdi. Gökhan Koray, MİTSO'nun genel hizmetleri ve birimlerin yaptığı çalışmaların değerlendirildiğini ve yaptığı tetkiklerin bir rapor olarak düzenlenerek TSE İzmir Belgelendirme Müdürlüğüne iletileceğini ve sonucunun kısa sürede MİTSO'ya sunulacağını bildirdi.

            MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de toplantıda yaptığı konuşmada MİTSO'nun çalışmalarıyla ve üyelere sunduğu hizmet kalitesiyle örnek bir oda olduğunu belirti. Amaçlarının MİTSO'nun hizmet kalitesini daha da üst seviyelere taşımak olduğunu anlatan Reşit Özer, Başaraştırmacı Gökhan Koray'a da gözetim tetkiki teşekkür ederek başarılar diledi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık