Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

MİZO’dan anlamlı bağış desteği

​​​​​​​Milas Ziraat Odası Yönetimi kendilerine gönderilen çiçekleri satarak elde ettikleri geliri SMA TİP 1 teşhisi konulan Karan Bebeğin tedavisi için bağışladı…

MİZO’dan anlamlı bağış desteği
  • 18 March 2023, Saturday 8:52

10 Şubat’ta gerçekleştirilen Milas Ziraat Odası 28. Olağan Genel Kurulu sonrası seçimi kazanan Kahraman Akar ve Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda onlarca çiçeğin gönderildiği Milas Ziraat Odası Yönetimi, Başkanları Kahraman Akar ile birlikte aldıkları kararla hediye gelen çiçekleri satarak elde edilecek geliri Milas’ın en küçük ve ilk erken tanı konulmuş SMA TİP 1 hastası Karan Bebeğin tedavisi için bağışladılar.

Çiçekleri ilk olarak kurumsal sayfalarından paylaşan Milas Ziraat Odası çiçek gönderen herkese teşekkür mesajı yayınladı.

Milas Ziraat Odası Başkanı Kahraman Akar yaptığı açıklamada, “oda yönetimi olarak öncelikle bizlere seçilmiş olduğumuz bu göreve gelmemizde destek veren tüm delegelerimize teşekkürü bir borç biliriz. Seçim sonrası görevi devr almamızın ardından dostlarımız bizleri tebrik amacıyla kurumumuzu adeta çiçek yağmuruna tuttular. Bizde bunların hem ekonomiye yeniden kazanımı hem de kentimizin SMA hastası minik bebeği Karan bebeğimiz için bireysel desteğimizin ötesinde farkındalık uyandırmak amacıyla yönetim kurulumuzla birlikte böyle bir karar aldık. Karan bebeğimiz sağlığına kavuşana kadar el birliği ile her desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık