MİZO’dan CHP’ye hayırlı olsun ziyareti

Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, Yönetim Kurulu ve meclis üyeleri ile birlikte, genel kurul sürecini tamamlayan CHP İlçe Başkanlığı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MİZO’dan CHP’ye hayırlı olsun ziyareti
  • 06 February 2020, Thursday 11:28

Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, Milas Ziraat Odası Meclis Başkanı Halis Şahin, Milas Ziraat Odası Meclis Başkan Vekili Kazım Bayındır, Oda meclis ve yönetim kurulu üyeleri, mahalle temsilcileri ile birlikte CHP Milas İlçe Başkanlığı’na ziyaret gerçekleştirdi. 

Ziraat Odası heyeti, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CHP İlçe Başkanı İlgin Göktepe, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Berrin Naz, CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hilmi Can Tunca ve partililer tarafından karşılandı.

Başkan Atıcı, ilçede genel kurul sürecini tamamlayan CHP İlçe Başkanı İlgin Göktepe’ye çiçek takdim ederek, Başkan Göktepe’yi, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Berrin Naz’ı ve CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hilmi Can Tunca’yı tebrik etti. Başkan Atıcı, “Genel kurullarını tamamlayan CHP İlçe Başkanlığı’nı tebrik ediyor, genel kurulların Milas camiasına, sizlere hayırlı olmasını diliyorum. Yeni görev döneminde sizlere başarılar diliyorum.” diye konuştu. 

İlçe Başkanı İlgin Göktepe, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı ve beraberindekilere nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Tarımın çok önemli bir konu olduğuna işaret eden ve ilçede tarımla ilgili yaşanan sıkıntıları yakından takip ettiklerini belirten Başkan Göktepe, mevcut tarım politikasındaki sıkıntıları gündemde tutarak her zaman çiftçilerin yanında olmaya gayret gösterdiklerini söyledi. Başkan Atıcı, bölgedeki çiftçilerin sorunlarının çözümü için çalışan Milas Ziraat Odası’nın geçmişte olduğu gibi bugün de devlet kurumları, sivil toplum, tüm siyasi partilerle ve yerel yönetimlerle ortak çalışma gerçekleştirdiklerini kaydetti. Başkan Atıcı, “Milas ortak paydasında hepimiz, olması gerektiği gibi birleşiyoruz. Geçtiğimiz günlerde Sayın Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın ve sizlerin siyasi partilere gerçekleştirdiğiniz ziyarette verilen Milas için ortak akıl ve işbirliği mesajı için sizlere teşekkür ediyorum. Ortak aklın sağlanması halinde ilçemizin sorunlarının bir bir çözüleceğine inanıyorum. Doğalgaz, OSB, fuar alanı oluşturulması konusu gerçekten Milas için büyük önem arz ediyor.” dedi. Başkan Atıcı, Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ve Milas Belediyesi’ne, belediye personeline çiftçilere verdikleri hizmet ve destekten dolayı çiftçiler adına teşekkür etti. Milas’ta özellikle dağ köylerindeki zeytinliklerde yol ihtiyacı duyulduğunu ifade eden Başkan Atıcı, “Kaliteli zeytin ve zeytinyağı üretebilmemiz için çiftçilerimizin önce arazisine ulaşabilmesi gerekiyor. Yolu olmayan zeytinlik alanlarda yol çalışması yapılmasını talep ediyoruz. Milas Belediyesi, kısa süre önce yeni araç alımı yaptı ve devam ediyor. Yeni araçların Milas’a hayırlı olmasını diliyoruz. Zeytinlik alanlara yol açılması noktasında Milas Belediyesi’nden de çiftçilerimiz adına destek bekliyoruz.” diye konuştu. Göreve geldiği günden beri Milas’ta ortak akıl oluşturmaya çalıştığını kaydeden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, STK’ları ve önerilerini her zaman dikkate aldıklarının altını çizerek, Milas Ziraat Odası’nın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu söyledi. “Geçmişte hep tarıma olumsuz bakmamız sağlandı. Tarım hep gözden çıkarıldı. Sanki biz sadece teknolojiyle gelişecekmişiz gibi gösterildi. Tarımı kaybettikçe ülke olarak birçok şeyi de beraberinde kaybediyoruz. Bugün tarım can çekişiyor. Ama herkes anladı ki önce karnımızı doyurmamız lazım. Önce tarıma ihtiyacımız var.” diye konuşan Başkan Tokat, Milas Ziraat Odası’nın tarımsal üretimi geliştirme adına verdiği mücadelenin takdire şayan olduğunu söyledi. Başkan Tokat, geçmişte olduğu gibi bugün de Milas Belediyesi olarak her zaman çiftçilere destek olmaya hazır olduklarını kaydetti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık