MİZO’dan İYİ Parti’ye hayırlı olsun ziyareti

Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, MİZO Meclis Başkanı Halis Şahin, MİZO İkinci Başkanı Fikret Turgut, genel kurulla İYİ Parti İlçe Başkanı seçilen Kasım Özkan’ı ve yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

MİZO’dan İYİ Parti’ye hayırlı olsun ziyareti
  • 05 November 2020, Thursday 13:59

Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, MİZO Meclis Başkanı Halis Şahin ve MİZO İkinci Başkanı Fikret Turgut ile birlikte, geçtiğimiz aylarda genel kurul sürecini tamamlayan İYİ Parti İlçe Başkanlığı’na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Başkan Atıcı, genel kurulda İYİ Parti İlçe Başkanı seçilen Kasım Özkan’a çiçek takdim ederek, Başkan Özkan’ı ve yeni yönetimi tebrik etti.

Başkan Atıcı, “Genel kurul sürecini tamamlayan İYİ Parti İlçe Başkanlığı’nı tebrik ediyor, genel kurulun Milas camiasına, sizlere hayırlı olmasını diliyorum. Yeni görev döneminde sizlere başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Başkan Özkan, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı’ya, MİZO Meclis Başkanı Halis Şahin ve MİZO İkinci Başkanı Fikret Turgut’a teşekkür etti.

Özkan, “Pandemi ile birlikte tarımın, hayvancılığın ve en önemlisi üretimin ne kadar önemli olduğunu tüm dünya anladı. İnsanımızın karnının doymasını sağlayan tüm değerli çiftçilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum ve onların yaşadığı sorunlara çözüm için her zaman destek vermeye hazırız.” diye konuştu.

Başkan Atıcı ise bölgedeki çiftçilerin sorunlarının çözümü için çalışan Milas Ziraat Odası’nın geçmişte olduğu gibi bugün de devlet kurumları, sivil toplum, siyasi partilerle ve yerel yönetimlerle ortak çalışma anlayışında olduğunu ifade etti.

Pandemi kurallarına uyularak gerçekleştirilen hayırlı olsun ziyareti, fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık