MOR-BEYAZLI MASTERLER LİGE BAŞLIYOR

​​​​​​​Rakip Bornova Genç Fatih Masterler

MOR-BEYAZLI MASTERLER LİGE BAŞLIYOR

2021-2022 Futbol sezonunda Ulusal Masterler Veteranlar Federasyonu Ege Bölgesi Futbol Ligi’nde ilçemizi temsil edecek olan 2 kupalı şampiyon temsilcimiz Milasspor Masterler Lige, deplasmanda Bornova Genç Fatih Masterler maçı ile başlıyor.

Geçen hafta sonu başlayan ligde ilk hafta bay takım olduğu için maç yapmadan haftayı geçiren ilçemiz temsilcisi Milasspor Masterler aynı ligde kendilerine rakip olan Bodrum Halikarnas Masterlarıyla Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda bir antrenman karşılaşması yaparak lige hazır olduğunu gösterdi.

Teknik Sorumluluğunu Mehmet Kabak’ın, Başkanlığını Erkan İşli’nin üstlendiği Milasspor Masterları, aralarına yeni katılan futbolcularıyla, ligin ikinci haftasında deplasmanda Bornova Genç Fatihspor ile karşılaşacak.

Antrenman Maçı Bodrum Halikarnas Masterlerıyla

Yeni sezon hedeflerini katıldıkları Masterler Liginde şampiyonluk olarak belirten Milasspor Masterlerı, tecrübeli futbolcularıyla ligin yine en iyi takımlarından biri olduğunu göstermek için hafta sonu sahaya çıkıyor.

Halikarnas Masterlerıyla oynadıkları antrenman maçında ligin bir provasını yapan ilçemizin Masterler Ligindeki temsilcisi Milasspor Masterlerı’na gazetemiz adına ligde başarılar diliyoruz.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık