Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

MOR PEDAL KADIN BİSİKLET DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TOKAT’A ZİYARET

Mor Pedal Kadın Bisiklet Derneği Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat’ı ziyaret etti. Milas Belediyesi Başkanlık Makamı’nda gerçekleşen ziyarette Mor Pedal Bisiklet Derneği Başkanı Yasemin Duygulu ve proje ekibi, derneğin faaliyetleri ve projeleri hakkında Başkan Tokat’a bilgilendirmeler yaptı.

MOR PEDAL KADIN BİSİKLET DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN TOKAT’A ZİYARET

“Türkiye’nin İlk ve Tek Kadın Bisiklet Festivalini Gerçekleştiren Derneğiz”

Mor Pedal Kadın Bisiklet Derneği projeleri hakkında açıklamalarda bulunan dernek başkanı Yasemin Duygulu, “Derneğimizin bu yılki projesi ‘HadinSürüveremGari’13 ilçeyi kapsayan bir ziyaret, Başkan ziyaretleri ve ilçelerdeki bisikletçilerle şehir turu yapmayı öngören bir proje. Türkiye’nin ilk ve tek kadın bisiklet festivalini gerçekleştiren derneğiz. Bu yıl 4.sünü yapacağız. Muğla merkezde yapıyoruz. 35-40 farklı ilden ve yurtdışından konuklarımız geliyor. Başkan Bey’den 4. festivalimizde ilçenin tanıtımı için bir stant açılması ve bir görevlinin bize gözlemci olarak katılmasını rica ettik. Kadın çalışmasına her zaman destek vereceğini belirtti. Belediye Başkanımız Muhammet Tokat’a nazik kabulü ve destekleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, “Kadınların her alanda olması ülkemiz açısından çok önemli. Bisiklet sporunun ülkemizde gelişmesi ve yaygınlaşması için bu tür organizasyonların gerçekleşmesi büyük önem arz ediyor. Gerçekleştireceğimiz ortak projelerle birlikte hem bisiklete binme farkındalığını oluşturacağız hem  de bisiklet sporunun gelişmesini sağlayacağız” dedi.

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis