​​​​​​​MOTORLU TAŞIYICILAR KOOPERATİFLERİ KAMYON GARAJI İSTİYOR

Yıllardır Milas’ın en büyük sorunlarından biri olagelen, şehir içinde park eden kamyon ve TIR’ların parkedeceği büyük bir kamyon garajı ihtiyacı, tekrar Milaslıların gündeminin başına oturdu.

​​​​​​​MOTORLU TAŞIYICILAR KOOPERATİFLERİ KAMYON GARAJI İSTİYOR
  • 28 January 2022, Friday 14:31

           Üyelerini ziyaret ederek yeni yıllarını kutlayan, sorunlarını dinleyip önerilerini değerlendirmek üzere not eden Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi bu kez motorlu taşıyıcılar kooperatiflerini ziyaret etti. Kooperatif başkanları Milas'ta en önemli sorunlarının bir kamyon garajının olmayışı olduğunu belirterek MİTSO'dan destek istediler.

            MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Tiryakioğlu, Yönetim Kurulu Saymanı Soner Çamlıbelen ve Meclis Üyesi Yasin Erol; Milas'taki iki motorlu taşıyıcılar kooperatiflerini ziyaret ettiler. 27 üyesi olan S. S. Milas Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mehmet Ötenen ile 80 üyesi olan S. S. 188'No'lu Yeni Milas Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ali Kayır'ı ziyaret ederek yeni yıllarını kutlayan ve hayırlı işler dileğinde bulunan MİTSO yöneticileri kooperatif başkanları Mehmet Ötenen ve Ali Kayır'ın da dilek ve önerilerini not ettiler.

            Kooperatif başkanları Mehmet Ötenen ve Ali Kayır, Milas'taki kamyoncuların en önemli sorunun bir kamyon garajı olmayışı olduğunu belirttiler. Üyelerinin veya şoförlerinin kamyonlarını mecburen çevre yolu kenarına veya bazı ara sokaklara park edilmek zorunda kaldıklarını belirten kooperatif başkanları "Bu yüzden pek çok kez para cezası kesiliyor. Fakat kamyonları park edebileceğimiz bir garaj olmayınca üyelerimiz veya şoförleri mecburen evlerine en yakın yerde bulabildikleri yerlere park etmek zorunda kalıyorlar. Kaymakamlıkla konuştuk, Büyükşehir Belediyesi ile görüştük fakat kamyon garajı için uygun bir yer bulamadık. Milas'a bir an önce kamyon garajı yapılması için destek istiyoruz" dediler.

            MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de kamyoncuların garaj sorunlarının çözülmesi için ilgili makamlarla görüşeceklerini ifade etti.

             

  

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık