Muğla Barosu’nda devir teslim 

Muğla Barosu’nun 8-9 Ekim tarihlerinde yapılan Olağan Genel Kurulu  ve sonrasındaki organ seçimleri ile Baro Başkanı seçilen Av. Levent AKGÜN ve Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu, Denetleme Kurulu ve Türkiye Barolar Birliği Delegeliğine seçilen üyeler görevine başladı. 

Muğla Barosu’nda devir teslim 
  • 18 October 2022, Tuesday 10:36

Muğla Barosu Başkanı Av. Levent AKGÜN devir teslim töreninin açılış konuşmasında; "Bugün burada yapmış olduğumuz devir teslim töreni ile, dört ayrı dönemde toplam sekiz yıl Baro Başkanlığı yapmış olan, Muğla Barosuna çok değerli katkılar sunan kıymetli başkanım sayın avukat Cumhur UZUN' dan görevi teslim almış bulunuyoruz. Baromuza emeğini esirgemeyen, büyük bir özveri ile çalışan, Muğla Barosunun ülkemiz baroları içerisinde saygın yer edinmesinde çok önemli katkıları olan sayın  Av. Cumhur UZUN' a şahsım, kurullarda görev yapan meslektaşlarım ve Muğla Barosu adına teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ışığında, hukukun üstünlüğünü esas alan, meslektaşının ve mesleğinin sorunlarını çözmeyi kendisine amaç edinen, meslektaşının her zaman yanında olan bir anlayışla baromuzu yönetmeye hazır olduğumuzu belirtmek isteriz. Bugüne kadar borumuza hizmet etmiş olan geçmiş dönem Baro Başkanlarımız ve Kurullarda görev yapmış olan meslektaşlarımızın çok büyük emekleri ile oluşturduğu Muğla Barosunun geçmişten gelen birikimi ile Muğla Barosunu hem mesleki hem de kurumsal hizmet noktasında daha ileriye taşımak hedefindeyiz. " dedi.

Baro Başkanı Av. Levent AKGÜN, önceki dönem baro başkanı Av. Cumhur UZUN' a Muğla Barosuna sunduğu değerli katkılardan dolayı plaket takdim etti.

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık