Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Prof. Dr. Nurettin Demir: “Muğlalılar yeni yılı yenilenen umutlarla kucaklayacak”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Prof. Dr. Nurettin Demir, partisinde başlayan değişim hareketinin Türkiye’de bir rahatlama sağladığına dikkat çekti. Prof. Dr. Demir, “Bu etkiyi biz de yaşayacağız ve Muğlalılar, yeni yılı yenilenen umutlarla kucaklayacak” dedi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Prof. Dr. Nurettin Demir:  “Muğlalılar yeni yılı yenilenen umutlarla kucaklayacak”
  • 29 December 2023, Friday 17:14

Muğla’dan daha önce üç dönem ön seçimle aday gösterilerek milletvekili seçilen CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Prof. Dr. Nurettin Demir, yerel seçimlerin de yapılacağı yeni yıla ilişkin açıklama yaptı. Her yeni yılın, yeni dileklerle karşılandığına dikkat çeken Prof. Dr. Demir, şunları kaydetti:

“Yeni yılda girerken insanlar yine yeni dileklerle umut tazeleyecek ama bu kez Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in başlattığı değişim hareketi ile daha farklı olacak. Değişim hareketi ve felsefesi Türkiye’yi etkiledi, etkilemeye devam ediyor. Yeni dileklerle birlikte önceki yıllarda gerçekleşmemiş beklentiler, umutlar da tazeleniyor, yenileniyor. Bu değişimin etkisi doğal olarak Muğla’yı da saracak. Muğlalılar, 2024’ü yenilenen umutlarla karşılayacak.

“CHP, 31 Mart’ta oylarını artıracak”

“Çok sayıda değerli arkadaşımız Muğla’ya ve Muğlalılara hizmet edebilmek için aday adayı oldu. Kim olursa olsun partililerimiz adaylarımıza sahip çıkacak. Muğlalıların yine sosyal demokrat belediyeciliği tercih edeceklerine inanıyorum. Ve yine inanıyorum ki CHP, bu coşkuyla 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Muğla’da oylarını artıracaktır.”

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık