Muğla da ‘demokrasi’ için yürüdü

​ÖNDER Haber -

Muğla da ‘demokrasi’ için yürüdü

15 Temmuz darbe girişimi, Muğla il merkezinde de geniş katılımlı olarak düzenlenen ‘Demokrasi Yürüyüşü’ ile protesto edildi.

Muğla merkez ilçesi Menteşe’de, Valilik tarafından 7 Ağustos Pazar günü ‘Demokrasi Konvoyu, Yürüyüşü ve Şöleni’ düzenlendi.

Türk bayrakları ve Atatürk posterleri ile donatılan yaklaşık 500 araç, Şehitler Anıtı’ndan başlayıp kent merkezinde tur attı. Konvoy, renkli görüntülerin oluşmasına neden oldu.

Akyol Mahallesinde Mehter Takımının da yeraldığı Demokrasi Yürüyüşü’ne Muğla Valisi Amir Çiçek, CHP Muğla Milletvekilleri Av. Akın Üstündağ, Prof. Dr. Nurettin Demir, AKP Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, AKP Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Osman Gürün, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Necip Topuz, Muğla İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Özfidan, Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları, Muğla Baro Başkanı Cumhur Uzun, Kamu Kurum ve Kuruluşları, Sivil Toplum Örgütleri ile siyasi partilerin temsilcilerinin de aralarında bulunduğu yaklaşık 5 bin kişi katıldı.

Kalabalık yurttaş topluluğu, Türk bayrakları, Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın posterlerini taşıdı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık