Muğla Karması Kütahya’da Fırtına Gibi Esti

Kızlarda şampiyonluk erkeklerde grup ikinciliği

Muğla Karması Kütahya’da Fırtına Gibi Esti

Muğla’yı temsilen geçtiğimiz hafta içersinde Kütahya’da yapılan Ege Bölgesi Anadolu Yıldızları Voleybol Şampiyonası maçlarına katılan Muğla Voleybol Karma Takımı Kızlarda grup birincisi Erkeklerde ise grup ikincisi olma başarısını gösterdiler.
Kütahya’da toplanan Ege Bölgesi İlleri Yıldızlar Voleybol Karma Takımları arasında oynanan çeyrek final turu müsabakalarında ilimizi temsil eden antrenörlüğünü Esra Balıkçıoğlu ve Seher Şahin’in üstlendiği Yıldız Kızlar Voleybol Takımımız şampiyonda birçok rakibini saf dışı bırakarak grup şampiyonu olurken aynı şampiyonda antrenörlüğünü Sabri İnce’nin yaptığı Muğla Yıldız Erkekler Voleybol Karma Takımı da grup ikincisi olarak Şubat ayı içersinde Kırşehir’de yapılacak yarı final maçlarına katılma hakkını elde ettiler.
Namağlup Grup Şampiyonu Oldular
Antrenörlüğünü Esra Balıkçıoğlu ve Seher Şahin’in yaptığı Muğla Yıldız Kızlar Voleybol Karma Takımı Anadolu Yıldızları müsabakalarında toplamda 5 maç yaptı ve 5 maçta 5 galibiyet aldı. Tüm maçlarını 3-0 kazanan Muğla Takımı şampiyonaya Bilecek’te Eskişehir ve Manisa takımlarını yenerek başladı. Son olarak Kütahya’da Aydın, Edirne ve Kütahya takımlarını yenerek grup şampiyonu oldu.
Anadolu Yıldızlarımız Kırşehir’de
Ocak ayı içersinde Kütahya’da oynanan çeyrek final grup maçlarında ilimizi temsil eden Muğla Yıldız Kızlar Voleybol Takımında Milas Belediyespor alt yapı sporcularından Simay Emre ve Ezgi Nacakcıoğlu yer alırken Muğla Yıldız Erkekler Voleybol Takımında ise yine Milas Belediyespor alt yapı sporcularından Cevdet Teker, Doruk Tireli, Yiğit Atar, Ayberk Ata, Enes Fatih Kırçın’da forma giydiler.
Muğla Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz tarafından oluşturulan Muğla Yıldızları Voleybol Karması Kız ve Erkek Takımlarımıza Kırşehir’de yapılacak yarı final voleybol şampiyonasında gazetemiz adına başarılar diliyoruz.
 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık