Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Muğla'da 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlandı

Muğla’da 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamaları kapsamında Tertip Komitesi'nin çağrısı üzerine binlerce kişi, Menteşe'deki Sosyo Kültürel Alan'da bir araya geldi.

Muğla'da 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlandı

Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı'nda dün sabah çelenk töreni ile başlayan kutlamalar, Mehmet Ali Eren Parkı'nda toplanılmasının ardından sosyo kültürel alana kortej yürüyüşü ile devam etti.

Cadde boyunca döviz ve pankartlar eşliğinde yürüyerek slogan atan gruplar, polisin geniş güvenlik önlemi oluşturduğu arama noktalarından geçerek Menteşe İlçesindeki Sosyo Kültürel alanda bir araya geldi. Yapılan etkinlikte demokrasi, özgürlük, eşitlik ve barış sloganları atıldı.

İSTİKLAL MARŞI OKUNMAYINCA BAZI SENDİKALAR ALANDAN AYRILDI

Sosyo kültürel alanda gerçekleştirilen miting sırasında İstiklal Marşı okunmayınca bazı sendikalar alandan ayrıldı. Tertip Komitesi, sabah gerçekleştirilen çelenk töreninde İstiklal Marşı okunduğu için sosyo kültürel alanda okunmadığı belirtildi.

BELEDİYE BAŞKANI PROTESTO EDİLDİ

1 Mayıs kutlamaları sırasında Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, çimento fabrikasına ruhsat verilmesi nedeniyle Deştin Çevre Platformu üyeleri ve köylüler tarafından protesto edildi. Başkan Gümüş ve CHP'lilerin arkasında toplanan kalabalık uzun süre 'Ruhsatı iptal et' sloganı attı.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis