Muğla'da coşkulu Milas'ta buruk kutlama

Her yıl Ekim ayı içersinde farklı spor branşlarında coşkuyla kutlanan Amatör Spor Haftası 5 Ekim Pazartesi günü Muğla Atatürk Stadyumu’nda coşkuyla kutlanırken, aynı gün Amatör Spor Haftası Açılışı Milas'ta sembolik bir açılışla kutlandı.

Muğla'da coşkulu Milas'ta buruk kutlama

5-11 Ekim tarihlerinde kutlanan Amatör Spor Haftası’nın hafta içi spor gösterileri  salgın hastalık nedeniyle iptal edildi.

Muğla Atatürk Stadyumu’nda 5 Ekim Pazartesi günkü Amatör Spor Haftası Kutlama Törenine Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, Menteşe Belediye Başkanı  Bahattin Gümüş, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Muğla İl Müdürü Sezgin Sagun, Muğla ASKF Başkanı Mehmet Top ve ASKF yönetimi ile Muğladaki antrenörler ve sporcular katıldılar.

Yapılan konuşmalarda haftanın anlam ve önemi belirtilerek, pandemi sürecinde sporun daha fazla ön plana çıkmasının gerekliliği vurgulandı.

Menteşé Kaymakamı Caner Yıldız ve Muğla Gençlik ve Spor Müdürü Ömer İlman pandemi nedeniyle Amatör Spor Haftasını istedikleri şekilde kutlayamadıklarını belirterek Amatör Spor Kutlama Haftasına katılanlara teşekkür ettiler.

Yapılan konuşmalar sonrasında 14 spor branşında sporcular  sportif gösteriler sergilediler.

Kutlamaya katılan protokolün üyeleri de zaman zaman pandemi kurallarına uyarak sporculara eşlik ettiler.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık