Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

MUĞLA’DA KIŞ LASTİĞİ ZORUNLU OLAN YERLER BELİRLENDİ

İlimizde Kış Mevsimi süresince trafik güvenliğinin sağlanması, kazaların önlenmesi, vatandaşlarımızın güvenli seyahat edebilmeleri ve trafik akışının kesintisiz olarak sürdürülebilmesi amacı ile düzenlenen “Kış Mevsiminde Alınacak Trafik Tedbirleri” ile “İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon” toplantısı Muğla Valisi Esengül Civelek başkanlığında gerçekleştirildi.

MUĞLA’DA KIŞ LASTİĞİ ZORUNLU OLAN YERLER BELİRLENDİ

Toplantıya Vali Esengül Civelek’in yanı sıra Vali Yardımcısı Turgut Çelenkoğlu, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, İl Jandarma Komutan Vekili J. Albay Erhan Kopar ile ilgili kamu kurumları müdürleri ve yetkilileri katıldı.

Kış Mevsiminde Alınacak Trafik Tedbirleri toplantısında, Kar yağışının sıklıkla görüldüğü Muğla – Denizli, Seydikemer – Korkuteli – Antalya  yolu ile Kavaklıdere ve Menteşe İlçelerinin yüksek kesimlerinde, okul servis araçları başta olmak üzere ticari yük ve yolcu taşıyan araçlara kış lastiği takma zorunluluğu getirildi.

İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon toplantısında ise yaklaşan kış mevsiminde, genel hayatı etkileyecek ve kurumlar arası koordinasyonu gerektirebilecek muhtemel yoğun kar yağışı ve don kapsamlı meteorolojik uyarılarda, olası can ve mal kayıplarının önlenmesi ya da en aza indirilmesi maksadıyla, etkin ve hızlı müdahale çalışmalarının esaslarına dair kararlar alındı.

Toplantıda, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Karayolları 26. Şube Şefliği ile AFAD Müdürlüğü tarafından alınması gereken önlemler konusunda genel ve teknik bilgiler verildi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık