Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Muğla’nın en başarılı teknik direktörlerinden Cem Cambaz

​​​​​​​Futbol yaşamına  Bodrum Spor takımında başlayan, futbolu bıraktıktan sonra sırasıyla Bodrum Spor, Sakarya Spor, Muğla Spor, Sultan Beyli, Fatsa Belediye Spor, Hatay  Payas,  Artvin Hopa Spor, Osmaniye Spor, Kocaeli Spor profesyonel takımlarında  teknik direktör olarak görev yapan Muğla futbolunun en başarılı teknik adamlarından İsmail Cem Canbaz  an itibariyle  Milas Ovakışlacık  mahallesinde devam etmekte olan  mahalleler arası  futbol turnuvasında yer  alan Meşelik Spor takımında  teknik adam olarak görev yapmaktadır.

Muğla’nın en başarılı teknik direktörlerinden Cem Cambaz

Uzun yıllardan beri birçok profesyonel takımlarda teknik adam olarak görev yapan aslen Meşelik Köyü doğumlu olan İsmail Cem Cambaz, Meşelik takımı hakkında gazetemize şunları söyledi;

“Doğup büyüdüğüm mahallemin takımında geçici olarak ekibimdeki arkadaşlarımla görev yapıyorum. Mahalle takımımda gelecek vaad eden çok yetenekli oyuncuları sevinerek görmek beni çok mutlu ediyor.

Mahalleler arası futbol müsabakalarını yerinde takip ederken turnuvanın diğer takımlarında forma giyen yetenekli sporcuları da takip ediyorum. Önümüzdeki sezonda görev yapacağım profesyonel takımda turnuva maçlarında yer alan, beğendiğim bazı sporcuları önümüzdeki yıl çalışacağım takımda görmek istiyorum. Mahalleler arası futbol turnuvasında yer alan bütün takımlara başarılar diliyorum.”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis